-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%71)
Tam olarak nasıl bir iş yapılacak eğer konuşabilirsek ben çalışabilirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
emlak danışmanı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yapılacak olan iş eklenen ilanları takip edecek kontroller yapılacak uygun görüldüğü takdirde onaylanacak kötü içerikli ilanları yayınlamayacak bunlara dikkat edecek ve kurumsal üye kazandırdığında avans alacak birde kurumsal üyelerin ve bireysel üyelerin ilanlarına eklemiş olduğu doping ilanları takip edecek tarihleri ve ücretleri müşteriye bilgilendirilecek ve ücret tahsil edilecek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
emlak danışmanı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
pmlere cevap geldimi bilmiyorum ama işin ne olduğunu açıkladım ilgilenen arkadaşlar irtibat kursunlar
Ek Olarak: Emlakben'de çalışmak için ahmet k. İsimli kullanıcıyla anlaşılmıştır. Tekrar alım oldugunda konu altında mesaj olarak bilgi verilecektir.bilginize
DUYURU: emlakben'e emlak danışmanı olarak girmek isteyen arkadaşlar kabul edilir yapacakları iş kurumsal üye kazandırmak her kurumsal üye için ücret ödenecektir ilgilenen arkadaşlar konu altına ad-soyad ve e-posta adresini bırakabilirler ücretsiz üye yaptıkları kurumsal üyeler için ücret alacaktırlar yalnız aktif ve gerçek kişiler üye yapacaklar bununla ilgilenecek arkadaşlar ilgilenenleri bekliyoruz her kurumsal üye için almak istediginiz tutarıda yazarsanız iyi olur en uygun teklifi veren arkadaşları işe alacağız.
EMLAKBEN