öncelikle burada samimi ortamdan dolayı bu yazımı paylaşmak istedim...

ben şimdi halamın kızına aşığım o bende 3 yaş büyük üniversite kazandı kız aklında sevgili falan yok yani...kız çok çalışkan hemde çok güzel :D sizce ne yapmalı... babamın kardeşi hala değil uzaktan akraba biz ona hala diyoruz.ayrıca kız okuyor aşk meşkte işi yok.. sürekli elinde bir einstein kitabı ya dalton okuyor kızı diğerlerinden ayıran özellik bu zaten yoksa 3,5 milyar kızın içinde bir tane zeki kız buldum onuda kaçırmak istemiyorum ne yapmalıyım üniversite bitince mi açılayım iş miş kurunca yani.ayrıca kıza nasıl yaklaşacam 5 dk aynı odada yalnız veya anası babası varken bile oturamıyor utanıyor mu ne :D babası ve annesi teyzesi falan hepsiyle her gün yüz yüze geliyorum.aslında benim asıl amacım kıza gönlüm sende kimselere söz verme ama şimdi olmaz okul falan var demek... arada onların eve çağırırlar bilgisayar net arızaları için...Zaten kızla en fazla o zaman yüz göz oluyorum.Bu bilgisayar işinden bi cacık çıkarmı?(konuşma açılma vs.)kız o kadar okulla iç içe ki ygs olmuş 410 facebook hesabı bile yok.... topu topu 2 resmi var o da kardeşinin facede piknik fotoları...hadi faceyi geçtim mail hesabı bile yok bu kızın...

ahhh dostlar ah ben bu hale düşücek adammıydım...

inşallah ne demek istediğimi anladınız kusura bakmayın çok heyecanlıyım....
kısacası ben ona bayaaa aşık oldum <3