netbozum
tr.link

Abi beni benden aldı

3 Mesajlar 894 Okunma
acebozum
tr.link

gazozman gazozman Merhaba :) Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci/İnşaat Müh.
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 121
  • Beğeniler 30 / 14
  • Ticaret 10, (%100)
Doslat, abiler; kardeşlerim:

Beni benden alan bir larkı hakkında hissettiklerimi, bana düşündürdükleri hakkında kısa bir tasvir yapıp bir şarkı videosunu paylaşacağım dinlemenizi ve dinlerken de izlemenizi istiyorum....

Beni benden öncekileri düşünmeme iten ve bulunduğum anı terk etmemi sağlayıp azıcık çok da az olsa kendimden uzaklaşıp boşluk içinde süzülmemi sağlayan şarkı hakkında bahsetmek istedim. Bırakın abi bırakında 2 dakika dinle ve kendini bırak çinsinden olan bu şarkı elimi klavyeme uzatmama sebep oldu. Keşke lanet dünyada brni kalbimi 1 saniye olsun anlayabilecek beni bu yanlızlığın içinden 1 saniyeliğine alıp götürecek bir insanı çağrıştıran bu şarkı maalesef bazıları tarafından alay konusu olmama çok çok çok ama çok az kişi tarafından da ne demek istediğimi anlayacak kişilere malzeme olmuş olacaktır. Beni bana bırakmayan, bu dünyadan çok az uzaklaşmamı sağlayan ve gecenin bu saatinde bana ne oluyor ki lan sen aptal mısın azıcık kafanı kullan da şu hayat denen oyunu düzgün oynayıp 1. ol ardından durdur, ayrıl, çık diyor.

Hissettiklerimi sözlere dökebilemenin ardından beğendiğim şarkıyı da sizle paylaşıp sizi salak-ça düşünceye soktuğum için özür diliyorum.

Beğendiğim şarkı:

Cathy

kişi bu mesajı beğendi.

googleasistan
reklam

Roycolt Roycolt Let's begin! Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 252 / 380
  • Ticaret 28, (%100)

Tek kuralım var bu hayatta.

"İnsanların ne dediği umrumda değil. Bu hayatı onlar için yaşamıyorum."

Bu kalsın aklında.

anonymated gazozman TekilCPM

kişi bu mesajı beğendi.

TekilCPM TekilCPM Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 178
  • Beğeniler 116 / 67
  • Ticaret 2, (%100)
Seni senden daha iyi tanıyan her an seni gözetip senin yanında olan biri var merak etme.
Keşke herkes Dünya'dan uzaklaşa bilse ama zevkinin arzuladıkları için değil, sana sayısız nimetleri sunan, sana hayallerin dahi alamayacağı güzelliği vaadeden biri için uzaklaşsa. Deseki ölüm var ölüm!!!
(Müziği dinlemedim) Müzik insana geçici bir zevk verir. Ama nefsi besler ve kalbi karartır.
Ne demişler namaz kılan bir topluma psikolog gerekmez. Belkide cuma çıkışlarında ki o rahatlama herşeyi özetliyordur. Keşke o rahatlamayı günde 5kez tatmayı tercih etsek.
Nacisane tavsiyelerim...
anonymated gazozman

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al