Şöyle bi düşündüm de hayatın saçmaladığını. Herşeyin kavram karmaşası üzerine kurulu olduğu bir dünyada yaşantımız nasıl olurdu accayip merak ediyorum.
Şimdi şöyle oluyor sayın insan. En basit örneğiyle açıklayacak olursam ki bu konu çook saçma bir sonuca varacak, televizyonun insanları izlediğini düşünsenize bi. Radyoların insanları dinlediğini. Mesela bu şuan yazdığım klavyenin tuşları benim üzerimde olsaydı da laptop benim üzerimde yazsaydı?
Soğanın göz yakma olayı, bizi kestiklerinde soğanın başına gelse? Yani soğanların gözleri yansa? Çok değişik değişik şeyler yazarak konuya biraz daha derinlik katmak istiyorum.
Mesela şuan içtiğim kola bizi içse? Elektronik cihazlar elektriği direklerden değilde havuçtan falan alsalar. Araçlar insanları değilde insanlar araçları taşısalar falan…
Bıçaklar, bıçak olarak kullanılmasa da şampuan olarak kullanılsa. Şampuanlar ise ecvil hayvan olsalar, şampuanları sevsek? Kalemle kağıda yazı yazmak yerine, kağıtla kaleme yazı yazmak nasıl bir işin içinden çıkılamama durumudur ben hala anlayabilmiş değilim.
Konuyu daha nasıl saçmalatabilirim diye hindi gibi düşünüyorum şuan. Hah aklıma bişeyler geldi. Yanan evlerin üstüne ateşi söndürmek için su yerine bardak atsak çok saçma olurdu dimi? Evet evet çok saçma olurdu. Yatağın üstünde yatmak yerine yatağın bizim üstümüzde yattığını düşünmek bile istemiyorum.
Gıdaların insanlar tarafından değilde, insanlar gıdalar tarafından yenilse, gıdalar insanlar gibi yaşasalar tam bir kavram karmaşası olurdu. Mesela evdeki halıları kullanmasak, halı yerine tuğla kullansak, halıları ise ev yapımında kullansak müteahhitler “what the f*ck” derler mi? Paraları biz harcamasak, paralar bizi harcasa, alışveriş merkezlerindeki kasalarda para yerine insan olsa, bu konunun ne kadarda saçma salak olduğunu bir vantilatör bile anlayabilir. Şükürler olsun ki böyle bir dünyada yaşamıyoruz. Aklım fikrimle bir alıp veremediğim de yok. Bekarım.
yazdım: http://depresan.net/what-the-fck.html