-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Webmaster linci yemesem bari :D
Webmaster değilim mesleğim bu değil yani fakat birebir aynı meslekten aynı işten biriyle beraber olmak bana hiç çekici gelmiyor ya.
Zıt kutup misali, bana farklı şeyler katabilecek bir insan daha çekici geliyor. Hayat tek kutuptan ibaret değil sonuçta. Düşünsenize ev ortamındasınız çat çat çat klavye sesleri geliyor sürekli, ortak sohbet konusu şu siteden bu kadar kazandım ne sitesi açsak, bu domainle napsak falan hiç hoş değil bence. Biraz zıtlık olacak ki farkındalık yaratılsın. Sizi bu fikir başta cezbetse ilerleyen zamanlarda hayatınızı cehenneme çevirecek bir şeye dönüştürebilir.
Bu webmasterların belirli bunalım ve cinnet geçirme periyotları var birde. Ortalama senede en az bir kez bıktım bu işlerden moduna giriyorlar.
Onu geçtim, yine bir cinnet anındasınız işten bunaldınız kafa dağıtmak istiyorsunuz kız arkadaşınızı aradınız.
-Alo Canım Naber
+Ne olsun seo işlerini hallediyorum
O anda sağ göz seğirmeye başlar, akabinde gelen titreme ve soğuk terle birlikte "Delirttiniz Lan beni" moduna girmeniz işten bile değil.
Muhtemelen birçoğu bu konuya kazanç ve biriyle aynı paydada buluşabilmenin verdiği haz olarak bakıyor lakin o durum öyle değil maalesef. Webmaster dediğiniz kitlenin çoğu asosyal insanlardan oluşuyor zaten. Yapılan iş de bunu gerektiriyor biraz. Bel ağrısı çeken göz ovuşturup, saatlerce pcye bakmaktan ara ara pencereden dişarı araba farı görmüş tavşan gibi bakan insanlar.
Sosyalliğe, eğlenceye,adrenaline kısaca yaşamaya bu kadar ihtiyacı olan insanların kendileri gibi biriyle iliskiye başlaması, ne bileyim fantezi bir durum bence. Yani hür irade ile istenebilecek bir şey değil.
Bunu isteyen kişilerin bilinçaltında yalnızlığın verdiği biri beni anlasın isteği yatıyordur. Onu da bu şekilde elde edemezsiniz. En azından büyük birçoğu
---ŞAHSİ FİKRİM---
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
1tane webmaster yeter, 1tanede aşcı lazım açlıktan helak oluyoruz günde 3 öğün ev yemeği 2 tanede atıştımalık tatlı felan yapılsa evde güzel olurdu :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
MultiAnaliz.com
VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Evlenince webmaster oluyor mecburen. Evlendikten sonra ki 2. doğum günümdü eşimden hediyem.
Isten geldiğimde açık bırakılmış bilgisayarimda, sublimtext görüntüsü tam olarak şöyleydi.
iyi ki dogdun canım
seni seviyorum
Tabi daha sonra ki doğum günlerimde daha valid bir kutlama beklerdim, tagları kapatmak gibi. Olsun bu da bişey...
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Mobile & Network Arts
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kenndi adınıza konuşun :) hepiniz.... :) Üstelik Evleniyoruz'da :))
(saldıracaksınız bana şimdi)
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Weyso adlı üyeden alıntı
İngilizce makaleler yazsa,adsense uzmanı olsa,bir sitesi olsa, aylık geliri 5000 olsa,ne iyi olurdu be !
Başkan çikolata fıstık olsun mu üstünde :D :laugh:
2 kişi bu mesajı beğendi.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Valla ben en son denedim. Olmuyor ya, aynı kutuplar birbirini iter gibi bir durum söz konusu benim için. :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
ahmetacikgoz.com.tr | KtyProject