İnsan ilk aşkı tattığı kişiyi çok temiz ve saf sever( Artniyet besmeleyerek ). Ondan sonra hayatını değiştirecek kritik bi olay olur olay nedir diye sorarsanız genel olarak sevgilisi ile arasında geçen birşeydir bu, buna kişinin sevgilisinin onu aldatması diyebiliriz terketmesi diyebiliriz yada ayrılıkları gibi genel olarak seven kişiyi derinden sarsan bir olay . Bu noktadan sonra seven insan çok ağır bir sınavdan geçer hayatın tüm gerçekleriyle yüzleşir . Kimileri bu sınavdan geçemeyip içine kapalı birisi olup hayatına öylece devam eder insanlara daha temkinli yaklaşır kızlarla kolay kolay iletişim kuramaz başından geçenlerin dünyada sadece kenidisinin başına geldiğine inanarak hayatına devam eder . Kimileri için ise ilk aşk'dan sonra evrim süreci geçirir bilir artık gerçek aşk yoktur , bilir karşısındaki kişi onu sadece çıkarları için kullanır ve artık o kişide karşısındakini çıkarları için kullanır bilir çünkü sevdiği zaman başına nelere gelebileceğini yada çok fazla değer verince ne gibi sonuçlara katlanacağını. Eğer karşısındaki insan onun gibi bi süreçten (ben buna evrim diyorun) geçmiş ise ayrılık onlar için sıradan bir olay gibidir aşk ve ayrılık fakat karşısındaki kişi ilk kez seviyor yada gerektiğinden fazla değer veriyor ise artık o insan içinde evrim süreci başlamış demektir . Kendimden biliyorum eminimki hepimizin başına böyle birşey gelmiştir ilk aşk ilk dokunuş ve ilk ayrılık ve Ondan sonra yaşadıklarınız gibi. Sizin başınıza hiç böyle bir olay gelmedi ise daha gerçeklerle yüzleşemediniz demektir . Ama dikkatli bakarsanız çevrenizdeki çoğu kişinin başından böyle bir olay geçmiştir . Mesela ben kendimden örnek veriyim tüm bu yazdıklarımın hepsini yaşayarak yazdım gerçek hayat tecrübemdir .. Evrimimi başarı ile tamamladım :D Allah tamamlayamayanlara güç versin .. Yazdıktan sonra içime bi rahatlama geldi be .. İnsanın içini dökmesi gerekiyormuş bi noktadan sonra ..
>>> Seversin Sevdiğin Seni Sevmez Gider Başka Birini Bulur Başka Birisine Aşık Olur Başka Biriside Onu Sevmez <<<
bu sebeple seçiminizi iyi yapın iyi tanıyın erkek yada bayan hiç farketmez her iki taraftada olumlu ama olumsuz sorunlar çıkabiliyor.
Unutmayın karşınızdakini iyi seçin sonra pişmanlık fayda etmez malesef
Ve Son olarak unutursun zamanla herşey değişiyor ilerki senelerde Aşk meşk kalmaz ancak sevgi önemlidir işte severek ilerleyin ve saygınız birbirinize olsun