lostyazilim
tr.link

Bir kızın aşkına haykırışı

6 Mesajlar 1.295 Okunma
acebozum
tr.link

uslanmaz91 uslanmaz91 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Baggi Tekstil A.Ş
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 872
  • Beğeniler 100 / 104
  • Ticaret 15, (%100)
Bu kızı bırakacağını bile bile çıkana yuh diyorum. Duygularıyla oynanmamalı bir insanın !

webimgo

medya05 medya05 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Amasya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 70
  • Beğeniler 5 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
kırma insan kalbini yapacak ustası yok yazıkkk olmuş bayan arkadaş allah kimseyi dogru yolundan şaşırmasın

0m3rC4ns 0m3rC4ns WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Özel bi şirkette arayüz geliştirici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 16
  • Beğeniler 21 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
İnsan ilk aşkı tattığı kişiyi çok temiz ve saf sever( Artniyet besmeleyerek ). Ondan sonra hayatını değiştirecek kritik bi olay olur olay nedir diye sorarsanız genel olarak sevgilisi ile arasında geçen birşeydir bu, buna kişinin sevgilisinin onu aldatması diyebiliriz terketmesi diyebiliriz yada ayrılıkları gibi genel olarak seven kişiyi derinden sarsan bir olay . Bu noktadan sonra seven insan çok ağır bir sınavdan geçer hayatın tüm gerçekleriyle yüzleşir . Kimileri bu sınavdan geçemeyip içine kapalı birisi olup hayatına öylece devam eder insanlara daha temkinli yaklaşır kızlarla kolay kolay iletişim kuramaz başından geçenlerin dünyada sadece kenidisinin başına geldiğine inanarak hayatına devam eder . Kimileri için ise ilk aşk'dan sonra evrim süreci geçirir bilir artık gerçek aşk yoktur , bilir karşısındaki kişi onu sadece çıkarları için kullanır ve artık o kişide karşısındakini çıkarları için kullanır bilir çünkü sevdiği zaman başına nelere gelebileceğini yada çok fazla değer verince ne gibi sonuçlara katlanacağını. Eğer karşısındaki insan onun gibi bi süreçten (ben buna evrim diyorun) geçmiş ise ayrılık onlar için sıradan bir olay gibidir aşk ve ayrılık fakat karşısındaki kişi ilk kez seviyor yada gerektiğinden fazla değer veriyor ise artık o insan içinde evrim süreci başlamış demektir . Kendimden biliyorum eminimki hepimizin başına böyle birşey gelmiştir ilk aşk ilk dokunuş ve ilk ayrılık ve Ondan sonra yaşadıklarınız gibi. Sizin başınıza hiç böyle bir olay gelmedi ise daha gerçeklerle yüzleşemediniz demektir . Ama dikkatli bakarsanız çevrenizdeki çoğu kişinin başından böyle bir olay geçmiştir . Mesela ben kendimden örnek veriyim tüm bu yazdıklarımın hepsini yaşayarak yazdım gerçek hayat tecrübemdir .. Evrimimi başarı ile tamamladım :D Allah tamamlayamayanlara güç versin .. Yazdıktan sonra içime bi rahatlama geldi be .. İnsanın içini dökmesi gerekiyormuş bi noktadan sonra ..

Hepgel Hepgel bilgisayar elektrik elektronik Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Bilgisayar Elektrik Elektronik
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 471
  • Beğeniler 80 / 65
  • Ticaret 6, (%100)
Yazık elbette ancak bu neye benzer işte,

>>> Seversin Sevdiğin Seni Sevmez Gider Başka Birini Bulur Başka Birisine Aşık Olur Başka Biriside Onu Sevmez <<<

bu sebeple seçiminizi iyi yapın iyi tanıyın erkek yada bayan hiç farketmez her iki taraftada olumlu ama olumsuz sorunlar çıkabiliyor.

Unutmayın karşınızdakini iyi seçin sonra pişmanlık fayda etmez malesef

Ve Son olarak unutursun zamanla herşey değişiyor ilerki senelerde Aşk meşk kalmaz
ancak sevgi önemlidir işte severek ilerleyin ve saygınız birbirinize olsun

Saygılarımla

Selamlar
wmaraci
wmaraci

Ghost Ghost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 1683
  • Beğeniler 751 / 310
  • Ticaret 24, (%100)
Off offf. Kız çok fena sevmiş gerçekten. Hayat, insanlar, her şey çok garip.
Şu sözü de çok beğendim: Kırma insan kalbini, yapacak ustası yok.

mukerrem mukerrem Kamuda İşçi Kullanıcı
  • Üyelik 13.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Kamuda İşçi
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 94
  • Beğeniler 0 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
İlk başlarda platonik takılacanki böyle durumlara düşmeyecen.

Her Yer Karanlık
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al