-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Tüccar
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bizim eğitim sistemimiz çağa uygun bir sistem değil. istisnasız her insanın doğuştan gelen yeteneği olduğuna inanan biriyim.
maalesef bizim sistem insanları yeteneğine göre ayırıp geliştirmek yerine toptancı anlayışla herkesi tek tip eğitime tabii tutup yeteneklerini köreltiyor. İşi bittiğinde de boş süt şişesi gibi kapının önüne bırakıyor.
sonrada dünyayla neden rekabet edemiyoruz gençlerimiz tembel kendilerini geliştirmiyorlar diye günah çıkartıyorlar.
Ben mesela ilgimi çekmeyen konulara harcadığım 1 saniyeye bile acıyan adamım. yıllarca okulda alakasız konularda eğitip sonrada sınava tabii tuttular. onun yerine ilgimi çeken konuda eğitim alsaydım, sistem benim için daha az kaynak harcayarak daha yüksek katma değer üreten birey haline getirebilirdi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
Elmayla armut olmuş biraz kıyaslar
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Turizmci
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Para o kadar değerli görülüyor ki, uğruna maymun olmayı kabul edenler görüyoruz.
Ahlaklı, eğitimli, aydın olmak her zaman en iyisidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Okumanın herhangi bir anlam ifade etmediğine inanıyorsanız. İnandığınız şeyleri yapın. Bunun üzerine ne kadar tartışırsanız, tartışın değişen bir şey olmayacaktır. Üreten; değerli şeyleri üretenler kazanır. Bunun dışında her şey bir araçtır.
Okumak, para, bilgi, istediklerinizi gerçekleştirmeniz için sadece bir araçtır. Ne istediğinizi bulun, ne gerektirdiğine bakın. Yola koyulun.
1 kişi bu mesajı beğendi.