Ogguz
webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Eskilerden ~
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
El Muhammed ( ömer ) 'in fazla bir bilgiye sahip olduğunu düşünmüyorum zaten.
R10, İyinet, Wmaracı ; Oğuz , Başka kullanıcı adım yoktur.
dalga266
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar cw sitesinde baya geçmişim oldu ki bu sabit bir şehirden gelen olmuyor kötüsü gelir kendini iyi gösterir ama el-muhammed kardeşimiz gayet başarılı bir insan adam emeğinin karşılığı alıyor bumu haram yapmayın gözünüzü sevim hack yapıp para alıyorsa bu bile bir emektir.ki hacklediği siteleride iyi seçer.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster,Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siz bunları yapamıyorsunuz diye kıskanabilirsiniz.
Hackerlık bir sanattır.Sanal Dünya'nın sanatı.Ve sizin buna bir şey deme hakkınızın olmadığını düşünüyorum.
Bilesiniz ki hırsızlıkda bir sanattır.Ama hırsızlık diyorum.**************lık değil.Hırsızlık deyince kapkaç,**************lık ve benzerleri karaktersizlikdir.Hırsızlığın anlamı bambaşkadır.
Ogguz
webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Eskilerden ~
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
halilarici adlı üyeden alıntı
Siz bunları yapamıyorsunuz diye kıskanabilirsiniz.
Hackerlık bir sanattır.Sanal Dünya'nın sanatı.Ve sizin buna bir şey deme hakkınızın olmadığını düşünüyorum.
Bilesiniz ki hırsızlıkda bir sanattır.Ama hırsızlık diyorum.**************lık değil.Hırsızlık deyince kapkaç,**************lık ve benzerleri karaktersizlikdir.Hırsızlığın anlamı bambaşkadır.
:) Kimsenin kıskandığı yok dostum , ne alakası var. Hackerlik sanat mı bilemem ama gerçek bir hacker ne bu iş ile ilgilendiğini belirtir nede hacklink satar bundan emin olabilirsin. Bu kısım topluluğa kısaca lamer adı veriliyor.
R10, İyinet, Wmaracı ; Oğuz , Başka kullanıcı adım yoktur.