lostyazilim
tr.link

Din diyolar haram yiyolar

7 Mesajlar 1.822 Okunma
lstbozum
tr.link

KamilKahraman KamilKahraman Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Muhasebeci
  • Mesajlar 110
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
merhaba arkadaşlar.

Çok eskiden 2000 yıldarda kendinilerini sanalda dini savunan kişiler olarak gösteren bi heykır grubu kuruldu cyber-warrior diye belki duyanlarınız vardır. Her neyse geçenlerde el muhammed ismini kulanan bi heykır kendisini logcudur. vblerin temaların içine log koyup bi şeyler yapan bi arkadaş face ekliymiş bende bi baktım hacklink satışına başlamış :D
http://www.kamilkahraman.com/cw.jpg face konuşmalarımız.

şimdi kişisel sitesinde başlamış elmuhammed.org/Hacklink.Html
her kelimesinde allah kelimesini geçiren bi insandan bunu beklemek çok kötü o güzelim peygamber efendimiz Hz. Muhammed s.a.v ismini kirletiyor.

wmaraci
reklam

Kalashnikov Kalashnikov WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Bankacılık & Finans
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 874
  • Beğeniler 105 / 82
  • Ticaret 13, (%100)

Kamil Kahraman adlı üyeden alıntı

merhaba arkadaşlar.

Çok eskiden 2000 yıldarda kendinilerini sanalda dini savunan kişiler olarak gösteren bi heykır grubu kuruldu cyber-warrior diye belki duyanlarınız vardır. Her neyse geçenlerde el muhammed ismini kulanan bi heykır kendisini logcudur. vblerin temaların içine log koyup bi şeyler yapan bi arkadaş face ekliymiş bende bi baktım hacklink satışına başlamış :D
http://www.kamilkahraman.com/cw.jpg face konuşmalarımız.

şimdi kişisel sitesinde başlamış elmuhammed.org/Hacklink.Html
her kelimesinde allah kelimesini geçiren bi insandan bunu beklemek çok kötü o güzelim peygamber efendimiz Hz. Muhammed s.a.v ismini kirletiyor.

CW içerisindeki herkes bu tür şeyler yapmıyordu. İtham ettiğiniz kişiyi bilemem ama gerçekten düzgün insanlar da mevcuttu.

Ogguz Ogguz webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 23.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Eskilerden ~
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 33 / 34
  • Ticaret 15, (%100)
El Muhammed ( ömer ) 'in fazla bir bilgiye sahip olduğunu düşünmüyorum zaten.

R10, İyinet, Wmaracı ; Oğuz , Başka kullanıcı adım yoktur.

dalga266 dalga266 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 259
  • Beğeniler 18 / 35
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar cw sitesinde baya geçmişim oldu ki bu sabit bir şehirden gelen olmuyor kötüsü gelir kendini iyi gösterir ama el-muhammed kardeşimiz gayet başarılı bir insan adam emeğinin karşılığı alıyor bumu haram yapmayın gözünüzü sevim hack yapıp para alıyorsa bu bile bir emektir.ki hacklediği siteleride iyi seçer.

wmaraci
wmaraci

KamilKahraman KamilKahraman Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Muhasebeci
  • Mesajlar 110
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

dalga266 adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar cw sitesinde baya geçmişim oldu ki bu sabit bir şehirden gelen olmuyor kötüsü gelir kendini iyi gösterir ama el-muhammed kardeşimiz gayet başarılı bir insan adam emeğinin karşılığı alıyor bumu haram yapmayın gözünüzü sevim hack yapıp para alıyorsa bu bile bir emektir.ki hacklediği siteleride iyi seçer.

onları savunma hacklinkten yenilen para haram değil mi neymiş yabancı sitelere ekleniyormuş. iyi yarın yabancı kredi kartı ile kendi üstüne para atar neymiş yabancı kişilere yapıyoruz. neyin hacklediği siteleri seçiyor ne basarsam kar sayıyor.

halilarici halilarici Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Webmaster,Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 254
  • Beğeniler 34 / 27
  • Ticaret 0, (%0)
Siz bunları yapamıyorsunuz diye kıskanabilirsiniz.
Hackerlık bir sanattır.Sanal Dünya'nın sanatı.Ve sizin buna bir şey deme hakkınızın olmadığını düşünüyorum.

Bilesiniz ki hırsızlıkda bir sanattır.Ama hırsızlık diyorum.**************lık değil.Hırsızlık deyince kapkaç,**************lık ve benzerleri karaktersizlikdir.Hırsızlığın anlamı bambaşkadır.

Ogguz Ogguz webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 23.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Eskilerden ~
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 33 / 34
  • Ticaret 15, (%100)

halilarici adlı üyeden alıntı

Siz bunları yapamıyorsunuz diye kıskanabilirsiniz.
Hackerlık bir sanattır.Sanal Dünya'nın sanatı.Ve sizin buna bir şey deme hakkınızın olmadığını düşünüyorum.

Bilesiniz ki hırsızlıkda bir sanattır.Ama hırsızlık diyorum.**************lık değil.Hırsızlık deyince kapkaç,**************lık ve benzerleri karaktersizlikdir.Hırsızlığın anlamı bambaşkadır.

:) Kimsenin kıskandığı yok dostum , ne alakası var. Hackerlik sanat mı bilemem ama gerçek bir hacker ne bu iş ile ilgilendiğini belirtir nede hacklink satar bundan emin olabilirsin. Bu kısım topluluğa kısaca lamer adı veriliyor.

R10, İyinet, Wmaracı ; Oğuz , Başka kullanıcı adım yoktur.
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al