Uzatmadan konuya geçiyorum…
1)Futbol
Bu saten erkekliğin temeli. Eğer futboldan fazla anlamayan biriyseniz sçtınız.Erkekler arasında dönen futbol geyiği genellikle bir gün önceki maç hakkında “Dünkü maç neydi laaaaaağğğ!” diyen gevşek ağızlı bi arkadaşınız yüzünden başlar ve geyik ordan devam eder. Eğer bu arkadaşların konuşması 30-35 dk kadar sürdüyse ve hala devam ediyorsa onlara durmalarını emredin ! Çünkü bi 5 dk daha konuşurlarsa ordan kan çıkar.Hele ki bi gün önceki maç derbiyse..
2)Karı-Kız
Erkeksin sonuçta, karşı cinse bi ilgin var.Ama lise çağlarında bu ilgi haddini baya aşıyor, hemde bayaa 8-) Erkekler arasında bu sohbet genelde hep aynıdır. “Olum xxx’ı gördün mü lan ? Manyak giyinmiş .mk !” gibi gibi. Burdan kızlara uyarı olsun giydiğiniz şeylere dikkat edin, bazı kişiler ömür boyu unutmuyor…
3)Özel İlgi Alanları
Bu konu aslında kızlarda da geçerli olabilir.Bizde ise şöyle bi özel ilgi alanı olan kişi konuşurken karşısındaki kişi genellikle(haklı olarak) bi bok anlamaz.Çünkü onun hakkında bi bilgisi ve ilgisi yok.Mesela ben teknoloji hakkında bi haber anlatırken karşımdaki bazı insanlar boş boş bakar ve bir an önce konuyu değiştirmek isterler. :(
Mümkün olduğunca kısa tutmaya çalıştım, yorumlarınızı bekliyorum.. :)
Kaynak:http://www.metinyazar.com/sacmalamaca/erkeklerin-sohbetleri.html