Merhaba depresan haber dinleyicileri ve okuyucuları ve yazarları ve bilimum varlık.

Son aldığımız bir son dakika haberi için yayınımıza kısa bir ara vermekten başka çaremizin kalmadığını, Rus mafyası bir email ile bize bildirmiştir. Email’in geldiği noktaya, nokta atışı yaparak içimize soğuk bir bira döken sevgili Jason Mamoa’ya gönül plaketimizi vermekteyiz. Jason Mamoa bir çok bu tür adrenalin dolu maceraya bizimle birlikte atılmış ama son dakika da gelen bir haberle de yıkılmış olduğumuz da sıradaki haberler arasındadır. Rus mafyası dostumuzu yakalamış ve rastalı saçlarını tost makinasıyla düzelterek bu durumu kamu oyuna sunmuştur. Acımı da büyüktür. Iıı konu neydi A.Y?

Evet depresan haber sakinleri; Konuya dönecek olursak ki bunu herkes gibi bizde istiyoruz, Facebook’un satılması konusunu en son dakikanın en acı haberi olarak sizlere duyurmaktan büyük üzüntü duyacağız. Bu konu bizi çok üzdü. Hatta bu haber üzerine dünyada ve diğer galaksilerde yas ilan edildi. Herkesi çok üzdü. Üzmez dedik yine üzdü. Üzdü Üzdü Üzdü Üzdü Üzdü artık üzmez dedik yine üzdü.

Dünyanın en büyük sosyal paylaşım ağı ve network’ü olan Facebook.com galiba kapanıyor ya da satılıyor sayın dinleyici ve izleyici kitlesi. Bir çok kişinin ve kurumun hatta Angelina jolie’nin bile Facebook’tan evine ekmek götürdüğü geçen Salı günü saat 19:54 biralarında bir internet cafenin webcam’ine takılan görüntülerde ortaya çıkmıştır. Angelina Jolie’de “bu haber tamamen yalandır, o ekmek değildi! kruvasan’dı” diyerek derin bir nefes almamızı sağlamıştır.

Facebook’un kapatılması konusu geçmiş yıllara dayanıyor. Facebook’un çalıntı fikir olduğunu ortaya koyan zürriyet genel çaycısı sn. A.İ “hakkımızı töke töke alacağız” dedi. Nasıl “töke töke” alacaksınız diye sorduğumuzda, kendisinin “S” harfini söyleyemediğini anladık. Bu trajikomik durum bizi bir anlığına yarım saat güldürmüştür.

Facebook’un kapanma nedenleri arasında dış mehtapların önemli rölü olduğu sanılmaktadır. Gizli bir birim olan BYTGJHUYGCR kısa adıyla bilinen dünyanın en meşhur bilgi istihbarat servisinin bir açıklamasına göre, Facebook’un kapanma nedenleri arasında yine rus mafyasının olduğu şüpheleri artık şüphe olmaktan çıkarak tamamen yalan bir haber olduğu, Facebook’un kapanmayacağını ve bir rus sosyal paylaşım sitesiyle dönüşümsüz olarak birleştirildiğini bir son dakika haberiyle anlamış olduk.

Esenlikler dileriz.

DHA