lostyazilim
tr.link

FIFA 15 | Resmi Tanıtım | Next Gen Kaleciler

3 Mesajlar 606 Okunma
acebozum
tr.link

halilyc halilyc labters.com Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web & Grafik ve iOS
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 441 / 190
  • Ticaret 6, (%100)
Evet arkadaşlar futbol oyunlarının kanayan yarası kalecilere FIFA bu sene el attı ve nihayet gözle görülür gelişmeler var. Lisanslı top oynayan bir kaleci olarak bu gelişmelere çok sevindim :)

wmaraci
reklam

daFirenze22 daFirenze22 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad R** V**
  • Mesajlar 1229
  • Beğeniler 15 / 178
  • Ticaret 1, (%100)

halilyc adlı üyeden alıntı

Evet arkadaşlar futbol oyunlarının kanayan yarası kalecilere FIFA bu sene el attı ve nihayet gözle görülür gelişmeler var. Lisanslı top oynayan bir kaleci olarak bu gelişmelere çok sevindim :)

İlk defa senden duydum su anda. Ne gibi yenilikler bunlar acaba bir bilginiz var mi. Çünkü bende lisanslı altyapı futbolcusuyum ve FİFA 15 gelişmelerini sıkıca takip ediyorum.

Kendi halinde.Meraklı gözlerle inceleyen.

halilyc halilyc labters.com Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web & Grafik ve iOS
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 441 / 190
  • Ticaret 6, (%100)

SamimiBlog adlı üyeden alıntı

İlk defa senden duydum su anda. Ne gibi yenilikler bunlar acaba bir bilginiz var mi. Çünkü bende lisanslı altyapı futbolcusuyum ve FİFA 15 gelişmelerini sıkıca takip ediyorum.

hocam en büyük gelişme istem dışı pozisyona göre gelişen refleksler. En basitinden anlatmak gerekirse şut çektiniz defansa çarpti yön değiştirdi kaleci ona göre topa müdahale ediyor, önceki serilerde şutun ilk noktasına doğru uçuyordu kaleciler defansa çarpıp ne kadar yavaşta gitse müdahale etmiyorlardı. Ondan sonra defans oyuncularıyla diyalogları gözle görürülür derecede arttırıldı ve çıkarılan kritik toplardan sonra çılgın sevinçler ve arkadaşlarını motive etmelerini sağlamışlar. Güzel birşey daha var bacak arası gol ve verilen tepki, videoyu izlerseniz anlattıklarımı göreceksiniz zaten hocam :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 5 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 5 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al