Aslında bunu sadece sıkıldığım için yazdım. Öyleki bırak zamanı normal ihtiyaçlarımı bile aksatmaya başladım. Uykusuzluk , yorgunluk , moral , huzursuzluk.
Yaşlarımızın önemi kalmıyor böyle bi dünyada freelance çalışıyorsak. Öyleki 1 dakika bile çok şey değiştiriyor. Heleki anlaştığın müşteri anlayışsızsa adın kirletilmesin diye resmen kölelik yapıyorsun belkide. Ne Komiktir , ortalama 19 - 25 arası olan meslektaşlarım , tek bi amaç için sosyalliği düzenli hayatı belkide mutluluğu , huzuru bırakıp sadece çalışıyor. Freelance mi çalışıyorsun ?
"ohh kebap" diyenler bidaha düşünsünler. Çünkü Freelance çalışmak köleliğin medeni hali. Dakikanız bile olamaz kendinize özel. Yemek yemeye gidersiniz , ************** olursunuz. Sevgilinize bi kaç saat ayırmak istersiniz sahtekar olursunuz. İşte böyle bi sektörde böylesine acımasız koşullarda çalışıyo o rahatsın dediğiniz kişiler.
Burada kendimle ilgili değil , freelance olarak çalışan , ve bu durumdan nasibini almış arkadaşlarımdan bahsettim. Düşüncelerinize saygım sonsuz. Hatta onları savunabilmeniz için herşeyimi verebilirim. İyi Forumlar.