netbozum
wmaraci reklam

Google Play Console Rezilliği

4 Mesajlar 690 Okunma
Toplam 4 mesaj ve 690 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

lino1907 lino1907 WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 30.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Garson
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad R** A**
  • Mesajlar 100
  • Beğeniler 16 / 15
  • Ticaret 0, (%0)

Merhaba bir chat uygulamam vardı playstore üzerinde yaklaşık 5 aydır da playda duruyordu bu şubat gelmeden gizlilik politikasını güncellemem gerektigini ve incelemeye göndermemi istediler dediklerini yaptım Gizlilik politikasını vs. değiştirdim chat uygulaması oldugu için benden uygulama erişimide istediler uygulamayı kontrol etmeleri için az öncede uygulamayı incelediler bi güzel.Ve  o kadar saçma bir sebebten uygulamamı playstoreden kaldırdılarki gösterdiğimde şok olacaksınız.

İŞTE SEBEBİ

RESİM 1

Politka ihlali dediği şeyde kullanıcıların güvenliğini sağlayan raporlama özelliğidir.Yani bir kişi özel veya genel sohbetde küfür spam vs yaparsa o kişiyi raporlama özelliğidir.Bu özellik olmayıncada güvenliği sağlamamı istiyorlar iki arada bir derede kaldım gerçekten bunların yaptıkları acizlikdir.

RESİM 2

wmaraci
reklam

enescanturkcom enescanturkcom WordPress Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 19.11.2021
  • Yaş/Cinsiyet 19 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Tokat
  • Ad Soyad E** C**
  • Mesajlar 48
  • Beğeniler 13 / 14
  • Ticaret 0, (%0)

Detaylıca açıklarsanız veya yöntemi değiştirirseniz sorunun çözüleceğini düşünüyorum.

Yöntem olarak şöyle bir şey yapabilirisniz; secenekelr olmadan tıklandığında bildirim gönderir veya otomatik olarak URL veya bir kelime içeriyorsa mesajı kontrol edilecekler listesi gibi bir yere eklersiniz

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 30.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Garson
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad R** A**
  • Mesajlar 100
  • Beğeniler 16 / 15
  • Ticaret 0, (%0)

enescanturkcom adlı üyeden alıntı adlı üyeden alıntı

Detaylıca açıklarsanız veya yöntemi değiştirirseniz sorunun çözüleceğini düşünüyorum.

Yöntem olarak şöyle bir şey yapabilirisniz; secenekelr olmadan tıklandığında bildirim gönderir veya otomatik olarak URL veya bir kelime içeriyorsa mesajı kontrol edilecekler listesi gibi bir yere eklersiniz

• Üyelik 30.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Garson
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad R** A**
  • Mesajlar 100
  • Beğeniler 16 / 15
  • Ticaret 0, (%0)

enescanturkcom adlı üyeden alıntı adlı üyeden alıntı

Deneyeceğim Çok teşekkürler

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al