0x3a
Editörlük Yapılır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Editörlük Hizmeti
-
-
Ad Soyad
T** M**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
ben hacklenen değil hackleyendim :D
zone kayıtlarım falan duyuror. zamanında baya site hacklerdim. türk sitelerine bulaşmazdım eğer sahibiyle bir derdim yoksa.
ama 3-4 senedir tamamen elimi çektim o işlerden
1 kişi bu mesajı beğendi.
Copy Paste, Ürün Ekleme, Film ve Dizi Ekleme İşleriniz yapılır
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web developer
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Açtığım ilk sitede aslında hiçbir şey olmadı siteye.Facebook gibi bir site yapmıştım.O sitede sql injection(Pdo kullandığımı sanıyordum), shell açığı felan vardı.İyikide vardı çünkü artık yazdığım siteler o site sayesinde daha güvenli.O site bana çok bilgi kattı.Teşekkür ederim koca yürekli site :)
Web sitem: yazilimsoru.com
VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Bende hayatımda ilk defa geçen hafta hacklendim. Olay şöyle gelişti. Bir musteri şu sitenin aynısını istiyorum diyerek bir örnek url attı. Siteyi incelediğimde 50 liralik wp teması kullanan bir site olduğunu gördüm. Temayı orjinal sitesinden satın aldım. Satıcı Türk
bu arada, her neyse temayi alip kurdum kurmasina ama sürekli sorunlar çıkarıyor. Online destek kısmından satıcısıyla görüştüm, ne yaparsam yapayim destek alamadım ve bu islerden hic anlamıyormuş gibi konustukca resmen beni, olmayacak saçma sapan alakasiz teknik terimler kullanarak sucladi durdu. Tabi ben cpanel vermistim konusma öncesi, sonra destek personeline ben agir konusunca küstü bildiğin küstü tavir yapti yazmadi vs. Baska tarayicidan tekrar uye girisi yapmadan desteğe baglandim. Baska bir destek elemanina durumu izah ettim tasarimi kurdu. Musteriye de teslim etmis olduk. Musteriyle cpanel paylasmadim. Musteriye iki gün içinde wp admin bilgisi paylasmadim. Alan adi 3 günlük site. Google kırmızı uyari sayfasini cekti "siteniz uzerinde saldirganlar dolandiricilik vs... bla bla" yazısı.
Cpanele bir girdim irzina gecmis sitenin namissiz. Tamamen kaldirdim ozel yazilim kullandim. Google form gönderdik artık saldirgan kod barindirmiyor diye. Duzeldi.
Bu arada sahsin burada da üyeliği var. Ifşa etmeyecegim yapan kisi ya ortagi ya elemani ilk cpanel verdigim adam.
Aslinda bu hack sayilir mi bilemedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kendi sitemi hackleyip zone aldım bide forumlarda paylaştım operasyon diye :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Sosyal medya Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
ben 3 ay önce bulunduğum sunucun sahibindn hack yedim, sunucu arkadaşımindi bende beles diye barındım pişman oldum, siz siz olun arkadaşlarinizin sunucusunda barinmayin beleş olsa bile :)