-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
İşten eve, evden işe arada bir de film izlemeye gidiyorum. Fırsat buldukça da diğer illere gidip doğal alanları veya tarihi mekanları, müzeleri ziyaret ediyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Sosyal medya Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
aynı şeyler sıkıcı hayat anlatmaya gerek yok :)
worldww
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Aylık 7-8 TL adsense kazancı 😣
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yılın 10 ayı sabah 8,30-3,30 cmrts pazar tatil :D kalan 2 ay tmmuz agustos tatil ! :D
arta kalan vakitlerde :
- wm hakkında bilgi kazanma araştırma okuma denemeler yapma python üzerine video kurs izleme :D ( fakat hic bir sonuc elde edememe kendi kendine oylama gereksiz işlere para dökme :D )
-son 2 senedir bitcoin.ico borsalarını takip etme (son sene titanic misali batış bit coinsin son sene ki düşüşü ve batış film çekseler oscar alırım :D)
-flash ile egitimsel basit oyun yazma çarpma bölme ve 3d basit piramit prizma ve bunların elemanlarını tasarlama (udemyden kursu alıyoruz adam anlatırken cok kolay ama daha flash programını acıp kapatabiliyoruz :D oda kazanım sayılır)
-bazı siteler acma eğitim film ( ve üzerine 5-6 ay sonra reklamlardan köşeyi dönme hayalleri kurma :D )
-Yüksek lisans işlerini kovalama ( ve üzerine akademisyenlik hayalleri kurma bu arada da yds çalışma :D )
- yurt dışı ve göçmenlik durumları
-turistik gezi kitap film :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
son 1-2 yıldır bilgisayar ile yatıp kalkıyorum hiç bi şekilde başka şeylere vakit ayırmıyorum bi azimle uğraşıyoruz bi başarı yakalarsak belki pcden kalkabilirim :) pcde ise yazılım işleri ile para kazanıp, boşta kaldıgım vakitler de adsense üzerine uğraşlar yada özel sipcintler üzerine çalışıyorum ama henüz sonuç alamadık tabi :)
MultiAnaliz.com