lostyazilim
tr.link

Hülya'nın bir yazısı

2 Mesajlar 893 Okunma
acebozum
tr.link

SafakCALiSKAN SafakCALiSKAN lafliyorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)
İç bacak, dış bacak, kalça, göğüs, omuz, sırt kaldır kaldır hadi hadiiii!

Bırak bırak bende, çok güzel, çok güzel bravooo, ha gayret az kaldı az kaldıııııııı! Aaahhh aaahhh aaaaaaaaaaahhhh evet evet işte bu işte buuuu süpersin. Bugün çok iyiydin, yarını dört gözle bekliyorum.

Biraz daha bağırtacağım seni, çünkü; ağırlık artacak, sayı azalacak. Güzel bir duşu hakettik…

Haftanın dört günü bu durumdayım, evet dört gün. Olur mu, oluyor valla. Bence ideal, tavsiye ederim. Bitince kendini dünyaya yeniden gelmiş gibi hissediyorsun, günün fresh, huzurlu, enerjik geçiyor. Yarın olsa da tekrar yapsam diyorsun. Yapmadığım günler sinirli oluyorum, kendimi ağırlaşmış hissediyorum doğal olarak. Çünkü; rahatlamamışsın.

Halbuki haftanın dört günü yaparak; kendini mutlu ediyorsun, cildin düzeliyor, bakışların başkalaşıyor, vücudun güzelleşiyor. Açıkçası yapmayanları anlamıyorum, hatta kızıyorum böyle bir zevki nasıl tatmazsınız inanamıyorum. Özellikle tüm vücudunu tek tek çalıştırmışsın, terini atmışsın ve artık son sayıyı bağıra bağıra çıkarıyorsun ya!

Zor ama muhteşem bir spor fitness… Daha önce ara ara yapardım, artık haftanın dört günü wakeboard, snowboard, yüzme, tenis yaptığım sporlar. Ama inanın fitness, yaptığım sporların içinde vücudun en çabuk cevap verdiği spor.

elektronikssl
webimgo

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)
Acun.com'da okumuştum. Yine farklı ve garip bir yazı.

En sonda

Ama inanın fitness, yaptığım sporların içinde vücudun en çabuk cevap verdiği spor.

cümlesi olmasa, farklı şeyler düşünüyordum... :rolleyes:

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al