Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Kendime yeni bir film listesi hazırlıyorum, insan her ne kadar şu alanda tüm filmleri yaladım yuttum dese de gizli kalan tatlar olabiliyor. Bu soruya da sanırım en net yine biz, yani bilişimin göbeğindeki kullanıcılar cevap verebiliriz :)
Belgeselden, diziye izlediğini internet ve bilişim benzeri konulardaki sizce en iyi yapımlar nelerdir?
Ben başlayayım;
En iyi film olarak; Kein System ist Sicher ve
The InternshipDizi olarak: Silicon Valley & Mr. Robot & Black Mirror
Belgesel olarak: Revolution OS
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Şuana kadar izlediğim en iyi dizi sistem güvenliği ve hack üzerine olan Mr.Robot dizisi. Bence kesinlikle ve kesinlikle izlemelisiniz. İnsanda yeni ufuklar açan bir dizi. Ayrıca yine sistem konulu "Who Am I" filmini önerebilirim. Önce "Who Am I" filmini, daha sonrada "Mr.Robot" dizisini izlerseniz daha iyi bir etki bırakır. İyi seyirler :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
AhmetCakmak34 Mr.Robot'u zaten aramızda izlemeyen herhalde yoktur diye düşünüyorum :) "Who Am I" dediğimiz Alman yapımı filmin de orijinal yapım adı benim favorilerimde belirttiğim "Kein System ist Sicher" dır. Yani sizin favorilerinizi de zaten elden geçirmişim :) Yine de yorum yaptığınız için teşekkürler.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
darkthepro işte böyle gözden kaçırdığımız yapımlar vardır diye düşünüyorum mutlaka :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
O zaman "Black Mirror" dizisini önereyim :)
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
AhmetCakmak34 hocam onu da 2 dakika önce konuyu düzenleyerek ekledim :) Onu da izledim.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
AhmetCakmak34 Teşekkürler hocam. Onu da bi' aralar izledim sonra pek sarmayınca bıraktım :D
2 kişi bu mesajı beğendi.