-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenmekte
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Elimde güzel bir kaç domain var jenerik olanıda var olmayanıda fakat içleri malesef boş vaktim oldukça wordpress yükleyip 2 içerik girmeye çalışıyorum. Fakat sizinde düşünceleriniz almak isterim açıkcası.
Domainler satılıktır.Lütfen Fikirlerinizi Söyleyin. Daha iyi olabilirdi,O Tema olmamış, Haberler daha çok eklenmeli vs vs. Okuyanlar eleştirirse çok memnun olurum
Sitelerimiz:
Site Adresi:
ParaBurdaKategori : Ekonomi Ve Finans Haberleri.
Site Adresi:
Bilyoner.MobiKategori : İddaa,piyango vs vs.
Site Adresi :
sagliklidogal.comKategori : Sağlık
Site Adresi :
İpekyorganKategori : İpek Yorgan.
Site Adresi :
Serveriniz - Sub domain
Metin2 /
KnightKategori : Oyun Server Tanıtım, Server Satış Sitesi.
Değişkenlere en büyük örnek; insanlardır!
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
asfwf
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Serveriniz domainini cidden begendim, Subdomainlere ayni sekilde devam et, ana dizinede blog kur ve ozgun icerik gir ve subdomainlere headerden link ver. Blog dedigim kisisel degil, metin2, ko uzerine.
Ek Olarak: Serveriniz domainini cidden begendim, Subdomainlere ayni sekilde devam et, ana dizinede blog kur ve ozgun icerik gir ve subdomainlere headerden link ver. Blog dedigim kisisel degil, metin2, ko uzerine.
boş çuval dik durmaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenmekte
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kreasyon adlı üyeden alıntı
Serveriniz domainini cidden begendim, Subdomainlere ayni sekilde devam et, ana dizinede blog kur ve ozgun icerik gir ve subdomainlere headerden link ver. Blog dedigim kisisel degil, metin2, ko uzerine.
Ek Olarak: Serveriniz domainini cidden begendim, Subdomainlere ayni sekilde devam et, ana dizinede blog kur ve ozgun icerik gir ve subdomainlere headerden link ver. Blog dedigim kisisel degil, metin2, ko uzerine.
Teşekkür ederim o fikri bana Klavy3(Uğur) arkadaşımız vermişti iyikide söylemiş. :) Yorumunuz için teşekkür ederim.
Değişkenlere en büyük örnek; insanlardır!
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
asfwf
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
En iyisi odur. Bu arada bana maziyi hatirlattiniz :) Metin 2 ile 7 sene yatip kalktim :)
boş çuval dik durmaz