-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
başlıkta ki gibi tutma ihtimali nedir ? günlük hayatta olanlar hakkında yorumlara kendi düşüncelerimizi yayınlanacak. tutma ihtimali nedir sizce. yapılmalı mı yapılmamalı mı ?
YumurcaK
Murat-fan.blogspot.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
eleştiri tarzı birşeyler yaparsan, atıyorum (eski bayramlar, Samsung S5'in inanılmaz hatası dünyanın hali, teknolojinin zararları, siyaset, nerde eski mahalle maçları vb.) ilgi çekici yazılar paylaşırsan tutma ihtimali daha büyük ama yine bunları kendi düşüncelerini döküp yazman lazım. Ben şahsen web sitemde internet adında açmış olduğum kategoride. Bilgisayarda karşılaşmış olduğum sorunları internetten araştırıp çözüyorum daha sonra nasıl çözdüysem anlatımlı olarak kendi dilimden ekliyorum web siteme ki en çok ziyaretçiyi bunlar çeker.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
normal sokakta nasıl konuşuyorsam aynı öyle dökücem yazıyı, eleştiri felan ne biliyorsam onları, yorumlamaları yazıcam
YumurcaK
Murat-fan.blogspot.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tamam güzel işte. Birazda paraya kıyıp wordpress altyapısı ile açılmış pr değeri,index'i yüksek bir kaç siteye de reklam verdiğin zaman ziyaretçiler sana doğru yönelecektir. zaten pr değerin arttıkça para vermekten kurtulursun direkt olarak link değişimi yaparsın. şimdide yaparsın ancak projen yeni ise sitenin adı daha duyulmamış olduğundan birçok kişi kabul etmeyecektir link değişimini. Para harcamadan yapma ihtimalinde var ama direk kısa yolu kullan yani. içeriklerin kaliteli olursa zaten kat ve kat çıkartırsın o parayı.