Videodaki sözlerden esinlenerek yazılmış yazıyı paylaşmak istediğim yorum yapmadan önce okumanızı şiddetle öneririm.
Webmaster için Editlenmiş
——————————————————-
- Abi be ben seni ilim irfan hesap kitap ağzı var dili yok sanırdım peki ya şimdi yarın çıkarsak bu iş yerinden nasıl çalışırsın bunca domain hosting seo kaynakları falan filan
+ Hepsinin canı cehenneme! Webmasterlar için çalıştık sokakta kaldık. Webmasterlığa da, seoya da yerin dibine batsın!
+ Bundan sonra başka bir adam olacağım
- Nasıl başka bir adam.
+ Kaynak göstermeden konu çalanlardan sitemize anti seo kasanlardan daha gaddar daha insafsız bunun için webmasterlığa da seoya da lanet olsun
- Sen webmaster ve seo uzmanısın adamsın abi başka ne iş bilirsin ki
+ Ama öğreneceğim
- Neyi öğreneceksin
+ Kumarbazlığı itliği hergeleliği
+ Günaydın Hocam
* O günaydın Ali ne oldu saçına sakalına
+ Kestim hocam!
+ Malesef çalışamacağız hocam çünki ayrılıyorum
+ Bu Mesleği bırakmaya karar verdim. Yanlız Adsense hesaplarını bir kenara bırakıp dünya hesaplarıyla uğraşacam.
+ Meslek değiştiriyorum hocam.
+ İtlik, kumarbazlık ve ahlaksızlık mesleği.
+ Belki de bugüne kadar aptaldım hocam, şimdi akıllanacam.
+ İstafa ediyorum müsadenizle.
* İyi ama Ali
+ Yo öyle bakmayın delirmiş falan değilim.
bu kadar stres yapmaya gerek yok, kendi halinde takıl millete bulaşma millet bulaşşa da ahrefs.com gibi sitelere üye olup rapor çıkarıp tek tek reddedebilirsin. Daha bir sürü şey var he ne olur ne olmaz diye her zaman standart bi iştede çalışıyorum maaşlı bi gün gelir 10 bin tl oluyo bi gün gelir 1 tl oluyor, salla milleti sen işine bak
bu kadar stres yapmaya gerek yok, kendi halinde takıl millete bulaşma millet bulaşşa da ahrefs.com gibi sitelere üye olup rapor çıkarıp tek tek reddedebilirsin. Daha bir sürü şey var he ne olur ne olmaz diye her zaman standart bi iştede çalışıyorum maaşlı bi gün gelir 10 bin tl oluyo bi gün gelir 1 tl oluyor, salla milleti sen işine bak