-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
312, (%100)
1 değil, 2 değil, 3 değil; 5 kişiye 1 saat içinde Skype yoluyla 5 makale yazarına '' 200 kelimelik Makale yazısı yazdırılacak şeklinde mesaj atıyorum. '' Birisi dışarı çıkacağım diyor, diğeri çok yoğunum diyor sohbet, chat sitelerinde geziyor. Diğeri evde bakım var diyor, diğeri internetim zayıf diyor durumunda 30 dakika önce Film izliyor şeklinde durum var. HD izliyor hanımefendi ama interneti yok. :) Diğerine soruyorum; yemek yiyeceğim yaa zamanım yok beyefendi diyor. Sinirden ya çıldırarak gülüyorum.
MAKALE İŞİNDE ÇOK KAZANÇ VAR SANIRIM, HEMEN BU SEKTÖRE GİRİN HEPİNİZ!
Ulusa sesleniyorum buradan, ulusa 200 kelimelik bir tanıtım yazısı yazdıracağım ve çıldırmak üzereyim. Aylardır iş verdiğim, fazlasıyla ücretini ödediğim insanlarda var bunların arasında.
Bunlara oradan cevabım nedir biliyor musunuz?
Bir daha adınızı iletirlerse nasıl diye '' Çok kötü yazar, sallamıyor. '' diyeceğim ve benden bir daha iş alamayacaklar.
Böyle patavatsızlık olmaz arkadaş.
1 saat içinde 5 makale yazarına Makale yazdırılacak diyorum, ve hepsi çeşitli bahaneler sunuyor. Hemen takviye lazım o kategoriye, direk girin! :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Ahh ah zamanında makale yazarlığı yaptım, iş kalmayınca mecburen yapamaz hale geldim :)
Herşey bi yana şöyle düşünün, işi alıp ya yapmasalar da geciktirseler? En azından dürüst bi şekilde işim var demişler. Pozitifizmm! :D
Ecancan
Paylaşmak Güzeldir
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Eğer parasını ödeyip işi teslim etmediler yada geç verdilerse o zaman bu yakarışınız doğal o kişilere, fakat aksi halde kimse iş almak zorunda değil kimseye zorla iş yaptıramazsınız. Zamanında sizin için çalışmış olabilirler ama devamlı sizin istediğiniz an iş alabilecekleri anlamına gelmiyor. Bu hatanız var ve bunun için o kişileri karalamak kötülükten başka bir şey değildir. Sanal alem 5 makale yazarıyla dönmüyor bir başka kişi bulabilirsiniz kolaylıkla :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
aslında mesele 200 kelimelik tek makale olmasında :) bu aralar herkes toplu iş alıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Economist kardeşim bana bilgileri at ben makale yazarı değilim ama elimden geldiğince ücretsiz yazmaya çalışayım bu vesile ile helallesmis oluruz eski bir mevzudan dolayı :)