Bugün dişime dolgu için devlet hastanesine gittim. Hani çok güzel yapılmıştı, sigorta hizmet falan çok değiştirilmişti. İnanın bunlar fasa fiso.
Neyse gittim hastaneye, hasta kabulde kayıt yaptırdım. Diş için gitmiştim birkaç makineye falan götürdüler işlem yaptılar oradan oraya kağıt bırak oradan kağıt al oraya git neyse hallettik. Ancak daha muayene olmadım öyle kayıt için işlemler. Kayıtı yaptırdık. Çene yapısı için bir makineye götürdüler ona da girdik çıktık. Elime bir kağıt verdiler doktorunuza gidin. Gittim doktorun sekreterine çok yoğunluk varmış. Doktordan randevu alabilmem için EYLÜL Ayının ilk haftası gelmem gerekiyormuş. Şok oldum.
Yaptıracağım işlem bir muayene birde dolgu. Dolguyu geçtim muayene yapsa da dolguya gün atsaydı keşke. Dedim ki peki eylül'de geldiğimde muayene olacak mıyım? Yok dediler eylülde muayene için randevu olacaksınız. Doktor ne zaman verirse o zaman dedi. Dedim ki allahtan ameliyat felan olmayacağım herhalde iki yıl sonraya randevu verirdiniz. Dedim 2 aya siz kişinin reçetesini değil ölüm raporunu imzalarsınız nasıl hizmet bu böyle dedim ve çıktım
:) malesef gülmekten başka birşey yapamıyorum
İsyanım devletin rezilliğine değil daha iyi olamamasına :)