Taken, Amerikan aksiyon, dram, gerilim, macera ve polisiye türünde 2017 yılında yayına başlamış suç dizisidir. Taken izlemek için doğru adrestesiniz. Taken 2017 dizisinin tüm bölümleri ve tüm sezonlarını sitemizden hd olarak izleyebilirsiniz.
Taken dizisinin konusunu açıkçası posterdeki baş rol oyuncusunun pozları fragman vs yi görünce hepimizin bildiği bir kaç seriden oluşan "Taken-1" "Taken 2 İstanbul" olan film geldi aklıma. Fakat dizinin Taken filmi ile alakası yoktur.
Neyse konusuna gelirsek: Taken Fransa ve Amerikan ortak yapımı dizinin baş rolünde, Bryan Mills(Clive Standen) FBI ajanı olarak yer almakta. Bryan "Amerikan Özellik Kuvvetler" de görev yapmış eski bir askerdir. Orta doğuda görev zamanında rehin alınan bir kişiyi kurtarırken arap olan bir teröristi öldürür. Bunun üzerinden yıllar geçer ve Bryan FBI da göreve başlar. Başarılı ve üstün özellikleri olan adamın peşinde, öldürdüğü teröristin intikamını almak isteyen azılı katiller vardır. Ve bir gün trende kız kardeşi ile seyahat ederken saldırıya uğrar. Gözleri önünde kız kardeşini öldürürler. Bu adamın psikolojini bozar, kabuslar, hatta halüsinasyonlar görmesine ve bu durumda işine yansımaktadır. Bir çok görevden uzaklaştırılan Bryan hem kardeşinin intikamını almak için hemde peşindeki beladan kurtulmak için mücadele eder.
Dizinin Imdb puanı düşük. Sebebi de oyunculuk güzel, prodüksiyon kaliteli, senaryoda başarılı ama pekte aman aman bir dizi olmamış. Sorun nerede ben anlayamadım. Beklediğim heyecanı vermedi ama izliyorum. 10 üzerinden 7 verebilirim sanırım. Sezondizi.com adına herkese iyi seyirler dilerim.
Taken Dizi Tüm Bölümler izle, Taken, Taken izle, Taken dizi izle, Taken 2017 izle, Taken tüm sezonlar, Taken tüm bölümler hd, Taken sezondizi, dizi izle, yabancı diziler. Taken 1.sezon izle, Taken tüm sezonlar izle, Taken 1. sezon izle, Taken 1. sezon 1. bölüm altyazılı izle.
Taken izle
Sezon Dizi | Yabancı Dizi izle