-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocalar ben istanbula yeni geldim üniversite mezunuyum Pendikte oturuyorum (şimdilik).
Bu teknopark denen bir yer duydum bu yer hakkında bir kaç sorum olacak.
Burası hakkında "500 adet yazılım firması var biri olmazsa biri işe alır seni" dendi bana bu doğrumu?
Bu yere nasıl gidebilirim tam olarak yeri neresi onu anlayamadım.
Bu yer hakkında öğrencilere veya yeni mezunlara öncelik veriliyor denildi bu doğrumu?
Soracağım çok soru var ama bildikleriniz anlatırsanız burada sevinirim.
www.mustafaozturk.kim
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım,Blog Yazarlığı
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google amcaya sor anında cevabını alıyorsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Yıldız teknik ikitelli OSB de. Ulaşımı rahat. Metro var.
cagdaskorkmaz.com.tr
cooper
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Müh. öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Teknopark İstanbul, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın hemen dibinde sayılır. İnternet sitesinden farklı farklı ulaşım araçlarıyla nasıl gidilebileceği yazıyor. Mesela metrodan çıkınca oraya giden servisler mevcut.
Çeşitli şirketler var, çoğunluğu startup dediğimiz 5-20 kişi aralığında çalışanı olan küçük şirketler. Özellikle yazılımcılar için oralara girmek daha kolay oluyor. Bir de Yıldız Teknopark var, orası daha bilindik fakat senin ulaşımın yönünden Teknopark İstanbul daha uygun olur. Websitesinden firmalara gözatabilirsin, aynı şekilde iş ilanları varsa çeşitli iş arama sitelerinden bulman mümkün.
Öğrenci ve yeni mezunlara öncelik verilme olayı değişiyor. Mesela yeni mezun isen ve bilgin yoksa zor girersin. Ama öğrenciysen ve tecrüben-bilgin varsa rahatlıkla girersin. Mesele sende bitiyor kısacası. Ben üniversite hazırlıktayken bir yazılım firmasında kendi isteğimle stajyer olarak çalışmıştım 7 ay kadar. Güzel bir tecrübe oldu benim için.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Peki bu staj için başvuru yapsak ücret veriyorlarmı yada ne durumda ücretleri hem kendimi geliştirmem hemde parama kazanmam lazım
www.mustafaozturk.kim