Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Hiç şüphesiz "Son olur PM" :D En çok ona ayar oluyorum.
5 kişi bu mesajı beğendi.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Futbol Hakemi / Referee
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
A dan Z ye tüm bilgileri vermeme rağmen hala ''detaylı PM'' diyenlere okkalı vurasım geliyor :D
7 kişi bu mesajı beğendi.
negiu
WM olmaya çalışıyoruz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Detaylı PM lütfen ^^
Şaka şaka tamam gidip uyuyorum hemen ^^
1 kişi bu mesajı beğendi.
kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
İşi yazıyorum. İş bu diye. Mesela hızlandırma işi. Site ortada hız ortada. 5 kişi yaparım diye aldı sonuç 0. Kızdım temayı değiştirdim.
Ek Olarak: Şuan yine bir hızlandırma işim var bakın vallahi yazamıyorum. Korkuyorum gelecek cevaplara. Abi herkesin anladığı bildiği iş vardır ya. Bakın şuan bir arkadaş hızlandırma yapılacak diye ilan vermiş. Sitesine baktım hız 80 üzeri zaten. Resimlerle css ve js sıkıştırsa tamam. Yardım istese yardım ederler. Ama başına geleceklerden habersizce cevap bekliyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.
kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Ustam kaç kişi geldi yapacam diye. Herkes bişeyler eklemiş. config, htac bütün dosyalarda acayip acayip kodlar var. Günlerdir silmeye çalşıyorum. Hayır işi beceremedin bari yaptıklarını bana söyle de bileyim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
O fiyatı arkadaşa ben verdim resimdeki açıkcası biz bi sistem yazıp 100 kişiye satmıyoruz ve bize göre belkide işin değeri odur! Bu tarz bi konu açman normal fakat benimle olan konuşmaları koyuyorsunuz bu garip açıkcası, verdiğimiz fiyat fazla geliyor veya bütçenizi aşıyorsa teşekkür ederim uygun değil diyip teşekkür edebilirsiniz. Son olarak da şöyle düşünün siz böyle bir fiyat verseniz karşıdaki insan sizinle konuşmalarına dikkat etmeden konussa ne dersiniz ? Ve o github linki atan arkadaşada lafım şu ki biz githubdan proje bulup editleyip biz yazdıl diye millete satmıyoruz. Site - alım satım bölümünde bizimle iş yapıp yorum yapan arkadaşlara nasıl bir iş yaptımızı sorabilirsiniz. Son olarak söylemek istediğim olau emeğe saygıyı öğreniniz.