-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / K
-
Meslek
yoq
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sondaki adam a koptum ya :)
http://www.canlitvden.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bu işler 1 videoyla olmuyor maalesef.benim bildiğim iyi youtuberlardan biri de emre dir.onun da her videosu yayınlandı ama dışarda izletenler alıntı olduğunu bile belirtmedikleri için yt kanalına da fazla bir etkisi olmadı.
diğer paylaşanları kontrol etmedim ama tahmin edebiliyorum.kanalına ait yazılar kesilmiş ve senin yt kanalınla ilgili tek bir veri bırakılmamıştır.sana tavsiyem videonun görüntüsünün ortasına transparan yazıyla kanal ismini yazman ve ek açıklama dışında gerekirse videonun içine bir yerlere gömmen.gerekiyorsa sesli olarak yap.youtube dan videon çekilirken ek açıklamalar gelmiyor ve başından sonundan az bir kesintiyle kanal logonu da buzlanma yaparlarsa ortada bir hiç kalır.
o yüzden 1-2 videoyla ekipman sağlayacak birilerini zor bulursun.youtube dan kazanıp alabilirsin ama bunun için de emeğe saygı göstermeden videoyu kesenlerin olmaması gerekiyor.videoyu youtube vb yerlerde senin dağıtman gerekiyor,onedio gibi sitelerde
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
daralll adlı üyeden alıntı
bu işler 1 videoyla olmuyor maalesef.benim bildiğim iyi youtuberlardan biri de emre dir.onun da her videosu yayınlandı ama dışarda izletenler alıntı olduğunu bile belirtmedikleri için yt kanalına da fazla bir etkisi olmadı.
diğer paylaşanları kontrol etmedim ama tahmin edebiliyorum.kanalına ait yazılar kesilmiş ve senin yt kanalınla ilgili tek bir veri bırakılmamıştır.sana tavsiyem videonun görüntüsünün ortasına transparan yazıyla kanal ismini yazman ve ek açıklama dışında gerekirse videonun içine bir yerlere gömmen.gerekiyorsa sesli olarak yap.youtube dan videon çekilirken ek açıklamalar gelmiyor ve başından sonundan az bir kesintiyle kanal logonu da buzlanma yaparlarsa ortada bir hiç kalır.
o yüzden 1-2 videoyla ekipman sağlayacak birilerini zor bulursun.youtube dan kazanıp alabilirsin ama bunun için de emeğe saygı göstermeden videoyu kesenlerin olmaması gerekiyor.videoyu youtube vb yerlerde senin dağıtman gerekiyor,onedio gibi sitelerde
Güzel öneriler; küpe yapılası.. Eğer sürekli yapacağını düşünüyor ve özgün olabileceğine inañıyorsanız patreon gibi sitelerde maddi destek talep edebilirsiniz; gerçekten sevilirseniz bağışlarla ev araba alırsınız.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Reklam
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Tişörtlerde sadece isim yazıyor sanırım. Onun yerine youtube kanalının adresini belirten bir tasarım falanda olabilir. Ben ilk gördüğümde normal bir tişört sandım çünkü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
G** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
en sondaki adama baya bi güldüm çok başarılı olmuş :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O şakayı yaparken mesela youtube kanalınızın basılı olduğu bir tshrt giyseydiniz mesela şu an nerden baksan 500k abonen vardı en az :) Ama bundan sonra da bu şekilde devam edebilirsiniz. Bu şakaları daha profesyonel kameralar vs ile yapıp dediğim şekilde kendi logonuzu falan ekleyip güzel bir video kanalı oluşturup güzel işler yapabilirsiniz. Kolay gelsin
Serkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%85)
Valla moralim bozuktu konuya denk geldim açtım videoyu süperdi elinize sağlık . O duvarın dibinde ihtiyacını gideren çok güldürdü kaçarken :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Valla bu şakaların piri mevcut dışarda. Vitaly roman atwood boom falan götürüyorlar parayı. Youtube videonuza abanın siz, siz gidin reklam verin fb sayfalarına yt videonuzla. Güzel bir outro koyun, logo mutlaka olmalı. Yayınlayan büyük sayfalardan credits: ya da yapanlar: link olarak koymalarını rica edin. Gelsin paracıklar, daha orjinal olursanız daha sevindirici olur.
Hele ki bu pro adamları tr de bilen çokken bu girişiminizden sonra bir çok oluşum gerçekleşecektir sizin gibi. Vasp yazan tshirtler iyi ama videoda çok amatör hava var, daha oturaklı olaydı daha çok güzel olabilirdi. Denildiği gibi yt logosu/vasp yazsa tshirtlerinizde en azından, bu amatör hava kalkardı. He adamlar ciddi kaliteli komedi yapıyor dedirtirdi.
Dediğim adamlardan fikir alacaksınızdır tahminimce ama gene de ufak türk kültürüne hitap edecek ilaveleriniz olsun ki özenti damgası yemeyin. Onedio da özenti denilebilir ama türk gündemini çok güzel takip ediyorlar onlarca/yüzlerce copy paste içeriklerine rağmen
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Ellerinize sağlık emeğinize sağlık :)
Çantayı atan kısımdaki gerçekten gülmekten gözlerime yaş geldi diyebilirim :D
Türkiyede böyle videolar yapılması gerçekten çok iyi, devamlarınızı bekliyorum sabırsızlıkla başarılar dilerim :)
www.osmanlidavetiyeci.com