Çağatay Ulusoy otobüsünde giderken muavinden su istedi. O sırada Kemal Doğulu arkadaşı ile diyarbakır yolunda mahsur kaldığını bildirmek için whatsapp'tan mesaj gönderdi. Tabi ona kimse dönmedi. Beren Saat'i sordu ve Çağatay 4 dedi. Ece Erken daha bir kaç saat sonra beni arayın ben size konum bildiririm dedi. Tabi o boş durur mu? Esra Erol abisini aradı Erol Köse 'sin oğlum sen git saçını sakalını düzeltte gel deyince herkes kahkaha attı. Ama birinin zoruna gitti. Ivana Sert sert bakarak elindeki çatalı fırlattı. Aralarından bir Hadise olmasın diye hemen araya girdi ve Ezgi Mola verelim yeter artık çok yorulduk dedi. İrem Derici var deri çantam yırtıldı hemen bir tane daha alsam mı acaba oda yırtılmasın rezil oluyorum gerçek diye yutturdum herkese diye düşünüyordu.
Arda Turan abisiyle Beyoğlunda gezerken dek geldi. Aa bide baksın ne görmüş Gülben Ergen bir çocukla kol kola yürüyor. Murat Boz abi bunların arasını gezmesinler çok kıskandım diyerek hüzünlendi. Ece Uslu bir çocuğun ne zararı olacak zaten iki gün sonra ayrılılırlar diyerek teselli etmeye çalışıyordu. Sanem Çelik gibi iraden var Ece bayılıyorum senin bu tavırlarına dedi ve onu biraz övdü. Hazal Kaya atarım sana hee ben varım burda Sanem Ece kimmiş diyerek sitemlendi. Cansu Dere'de yüzeli mi ama soğuk olur sanki ona dereye girelim diyen olmuş gibi ben girmicem siz girin dedi. Nurgül Yeşil çayda yüzebiliriz soğuk değil diyerek fikir verdi.
Ve sonra bugün kü film sona erdi. :)