ahmtkfl
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Farklı, güzel ve eğlenceli konu olması amacıyla bu tarz bir konu açarak biraz eğlenmek, gülmek ve eski anılarımızı yaşamak istedim. Herkes birer veya sürekli itirafta bulunursa konu tutar, üyeler olarak hepimiz eğleniriz. Ben başlıyorum hatta.. :)
İyi forumlar :)
#İTİRAF: Webmaster dünyasına katıldığım dönem ilk aramam ''PM Nedir?'' olmuştu. Hey gidi amatörlük yılları hey... :D
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ameliyathane Hemşiresi
-
-
Ad Soyad
I** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
bu foruma kaydolduğumda ilk tartıştığım kişi horuzdu(kullanıcı adını öyle hatırlıyorum sinirden bıracaktım nerdeyse isabet olmuş :D pire için yorgan yakılmaz(kişiye karşı değil bi anlık sinirle bişey yapılmaz anlamında) sözü gerçekleştirdim
En komik hatam
ve bunu çözebilmek için 1 hafta uğraşmıştım konuda açtım sonra farkına vardım :D
yakupqqq
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
yıl 2004-2006 arası 8.sınıf son lise 1 başlangıç...
kızlardan msn adreslerini istemiştim, kızlar yok olmaz demişti. oysa o zaman benimde pc im yoktu :D eskiden havası vardı, "msn adresini versene"
nokia 6600 bizim sınıfta bi çocukta vardı. o kadar çok ilgimi çekmiştiki. kamerası var video çekiyor, ufff yani, telefona bak :D tabi bizde telefon yok.
pc kullanmanında ayrı havası vardı. bilgisayar öğretmenimiz diskete veri kaydettirecektiki bu konu kitaptaki son konulardı! ama kaydedemeden yaz tatili başlamıştı. diskete bakıyordum. vay demek bunun içinde resimler, yazılar kaydediliyor! oysa 1.44 mb :D
telefon çok pahalı olduğu için, mp4 player aldırmıştım bizimkilere zorla. o zaman iyi paraydı. sonra bi gün. mp4 playerı uzun süre bekletmiştim ekran koruyucu vişne resmi çıkmıştı ne kadar sevinmiştim yeni özellik keşfettim :D
data bank saatler vardı. ders programını ona kaydetmiştim :D, lisede öğrendiğim ingilizce kelimeleri felan. bi arkadaşın saatindeki kaydetme yeri noktalıydı, türkçe karakterleri bile kaydediyor. ne kıskanıyordum ama :)
..............
o zamanlar yoktu. çok pahalıydı ve herşeyi bulamıyordunuz. o yüzden değerliydi. şimdi herşeye ulaşabildiğimiz için kıymeti kalmadı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Xymeth
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
YouTuber
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Knight Online oyununda +1 Shard'ı +11 diye bir adama 200m'ye satıp alt+f4 çekmiştim :)