-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Bilişim Sektörü
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sebepsiz yere ban yiyeni görmedim şimdiye kadar , hatta birçok konuda yönetim oldukça sabırlı davranıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Pagespeed Optimizator
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Being adlı üyeden alıntı
ademkanidagli ne yalan söyleyeyim ben de bu tarz insanların burada olmasını seviyorum. Normalde bizim insanımız kıskanç ve hasettir. Dünyayı değiştirecek kadar önemli şeyler yapmıyoruz ama gerçekten güzel şeyler yaptığımıza inanıyoruz. Bunu destekleyen insanları görmek bizi çok mutlu ediyor. Şahsım adına böyle güzel şeylerden anlayan zevkli biri olduğunuz için size teşekkür ederim :)
Ban olayına gelince, ben Webmaster Aracı'na 16 - 17 yaşımda kayıt oldum. Eş zamanlı olarak diğer Webmaster forumlarına da kayıt oldum. Hiçbirinde bugüne kadar bir kere bile banlanmadım veya uyarı almadım. Banlanmayı başaran arkadaşları tebrik ediyorum :D
*** DA multı uyelığım olmadığı halde multı uyelıkle suçlanarak banlandım mesela burdada arada gırıyordum foruma baya zaman once uyelığım kabul edılmedı ıbaresı ıle karşılaşmışdım daha sonra duzelttınız suçlu kım
pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Teknik Servis/Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
***da yanlış bir anlaşılmadan bir açıklama bile yaptırmaksızın sınırsız ban yedim.
Wmaracında daha önce bir sorun olmuştu banlanmıştım. Yönetimle hızlı bir şekilde iletişime geçtim. Sağolsunlar anlayışla hızlı bir şekilde üyeliğimi aktif ettiler.
*** da yaklaşık 3 yıllık üyeliğim banlı halde 3 yıldır duruyor :D
arada mail atıyorum bugün cevap verirler yarın cevap verirler 3 yıldır cevap yok :D davetiye kodu istiyorum 2 günde kesin davetiye kodumu veriyorlar ama :D ( tc kayıtlı olduğu için başka tc istiyor dolayısıyla kimse multi üyeliğin vardır demesin *** üyeliğim yok :D )
İnstagram IVR Kazanç Sağlamak İçin Fake Sayfalar Satılıktır. İletişim PM