Valla *** feci para kazanıyor, birtek onu biliyorum. Her yerinden reklam, sponsor linkler, ücretli üyelikler fırlıyor.
Ya haklısınız çok fazlasını hakediyoruz da, arada öyle üyeler var ki üzerine bir de para vermek lazım. Dengeleniyor bir şekilde. :D
Neyse WMAracı kadar olmasa da yarısı ya da çeyreği kadar kazandıracağına inandığım (inanmak istediğim :D) bir proje buldum, nasip olursa açacağım inşallah.. ( Havamı da atıp gideyim. :D )
Ekşi bence fazladır, günlük pageskn 10k civarıdır sanırım, 3k ya falan vermezler. Ben aylık 2m hit yaparken haftalık 1k alıyordum 300*300 bannera , ekşi bu hiti günde yapıyor :D
Hatta haberi buldum , 2009 da 4k günlük alıyormuş 6 yıl önce yani , şimdiye göre hesapla işte, üstelik 6 yılda korkunç ziyaretçi artışının yaşandığı da bir gerçek, üstelik tam sayfa reklam ücreti bu sadece, daha var oğlu var :)
*** ile ilgili hiç bi bilgim yok ama iyi kazanıyordur orası garanti.
İşte bu 3. paragrafına sonuna kadar katılıyorum :D ama emin ol bizim için de bunu düşünenler var :D
100k falan kazandıracak bir iş yaparsan kardeş olduğumuzu hatırlatmama gerek yok sanırım :D