Nereden geldiği belli olmayan bir son dakika haberimiz var sayın izleyiciler. Dünya şokta. Konunun diğer gezegenlerde de konuşulduğuna dair garip söylentiler dolaşıyor Mardin’de… Mardin’lilerin kafası karışık ve hepsi de çok korkmuş sayın izleyiciler. Dünya yeraltı piyasasının ünlü korsan cd’cisi Faruk P. olayla ilgili konuşmayacağını Dünya Ekonomi Piyasası dergisi yazarı A. W. Fred’e açıkladığını tüm kamu oyuyla paylaştı.


Paris’in haritada olmayan bir köyünde yer altı şebekesine büyük vurgun yapıldı. Vurgunu Paris Belediyesi üstlendi. Paris Belediyesi 2 saat 12 dakikadır suskundu ve ağızlarını depresan haber için açtılar.
Paris Belediye Başkanı şunu dedi ve ekledi;

“Köyümüzün yer altı kablo şebekesi haddinden fazla kabloya sahip olduğu için, kabloların bir çoğunun 4′te 1′ine geniş çaplı operasyon başlattık ve köyü kablo yığınından kurtardık. Bu kablo kesme olayının bu denli yankı uyandırcağını bilmiyorduk. Bir daha ki yeraltı operasyonlarımızı Twitter üzerinden duyurmayacağız. Yerel Twitter’ımız olan Pawitter’ı kullanarak bu böyle konuların dünya ve evrene yayılmasını engelleyeceğiz”

Diye konuşan Paris’in bir köyünün Belediye Başkanı’nın ağzından başka kelime çıkar mı diye bekledik ama bu gergin bekleyişin bir sonu olmayacağını düşünerek dağıldık. Konu ile ilgili detaylı açıklama vermek isterdik ama bizde bişey öğrenemedik. Gelişmelerle karşınızda olmaya bir süre daha devam edebiliriz. Zira depresan haber bizi işten çıkarabilir.