Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
![]() |
![]() Adsense Kazancinin Vergi Ödeme sorunu |
|
|||
|
|||
Merhaba ben Yurtdisinda yasiyorum ve aylik 1000€ gelir elde ediyorum Websitem ile...
ama Yurtdisinda vergi ödememiz gerekiyor, aylik kazancimin 20%-25% vergiye veriyorum ve sitemin masraflari 200-300€ tutuyor, sunucular + lisansli bi panel... bana aylik ortalama 400€ filan kaliyor ve bundan cok mutsuzum... Gelirim Türkiyeden birisine gitmesini istiyorum, Bunu nasil yapabilirim ? Google Yardim sayfasinda söyle bir makale okudum: Ödememi almak için başka birinin banka hesabını girebilir miyim? Evet, girebilirsiniz. AdSense hesabınızdaki alacaklı profilinize girdiğiniz alacaklı bilgilerinin, hesap sahibinin alıcı banka hesabındaki bilgilerle tam olarak eşleştiğinden emin olun. Aksi takdirde ödeme başarısız olur. Ödemeniz başarısız olursa, ödemenizin yeniden düzenlenmesi 2 -3 hafta kadar sürebilir. |
![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
Banka hesabını başka birinin adında girmenizin sorununuza çözüm olacağını düşünmüyorum. Siz sonuç olarak adsense hesabınızı yurtdışı konumuyla açtınız. Bence internet sitenizin türkiyede adsense hesabına sahip birinin hesabına eklenerek reklam yayınlanması çözüm olabilir.
|
|
|||
|
|||
Türkiye'den birinden kodları alarak sitene eklersen sorunun çözülecektir.
Düşünürsen bu konuda sana yardımcı olurum |
|
|||
|
|||
Arkadaşlar Türk Adsense hesabı alırsa kazancı zaten 1000 TL belki altına düşecek. Tek olabilecek şey senin Türkiye'ye gelip banka hesabı açarak bu bilgileri vermen. Yada güvendiğin birisine vekalet göndererek senin adına banka hesabı açmasını sağlamak. Türkiye dışında Malta, Ukrayna vs pek çok ülkeyi düşünebilirsin.
|
|
||||
|
||||
Türkiye'de de adsense vergisi var ? Çalıştığımız web sitesi sahipleri ve Youtube adsense kazancı elde eden kişiler , Gelir vergisi ve KDV mükellefi.
|
|
||||
|
||||
Zaten analitik raporda yurtdışı tıkları için kdv hesaplanmıyor , genç girişimci ise gelir vergisinden de muaf çok bir yük yok aslında insanlar boşuna risk alıyor.
Bir miktar sınırı olmamakla birlikte süreklilik koşulu var. Yani yılda tekrar eder şekilde para kazanıyorsanız mükellef olmanız gerekir ama arizi olarak diyelim ocakta , temmuz da , kasım da kazandınız ve bunun sınırı 27 bin tl yi geçmedi beyan zorunlulugu yok. Her ay ödeme alıyorsanız mükellef olmanız gerekir. gakkos |
|
||||
|
||||
vergici siz bu konuda bilgikisiniz, güzel bir konu hazırlasınaza bu konu ilr ilgili. Ama en ayrıntısına kadar, işte tıklamalar su ülkeden gelirse söyle hesaplanır böyle hesaplanır gibi, bu tıkların başka üşkeden geldiğini nasıl kanıt olarak sunulur..
|
||||
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
|
|
||||
|
||||
atla ucaga gel burdan hesap actır buraya al ödemeni kendine gönderirsin sonra internet bankacılıgı ile en temizi o bence tanıdıgın yoksa burda
|
Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
|