Son zamanlarda Adsense ve yönettiğim sitelerden edindiğim bilgiler sayesinde, Adsense hesabı alamayan kişiler veya yeni site kuracaklar için destek ve bilgi vermeye karar vermiş bulunmaktayım.

Sıfır site kurulumu ve site düzenleme işleri sadece Blogger tabanlı olarak yapılmaktadır.

Bu işlerden anlayan anlamayan her birey, benim ile irtibata geçebilir. Bu konuda elimden gelen desteği sunacağım.

Ne tür hizmetler sunabilirim?

  • Sıfırdan kuracağınız siteler için içerik oluşturma desteği

  • Blogger tabanlı siteler için reklam yerleşimi ve tema düzenleme

  • Adsense başvuru ve onay alana kadar siteniz ile ilgilenme



İçerik Oluşturmada Katkılarım Neler Olabilir?

İçerik oluşturma konusunda yapacağım araştırmalara dayanarak, sitenizin kategorisine uygun özgün başlıkları sizlere iletirim. Kaliteli ve güncel içerikleri oluşturmanız veya yazdırmanız ile birlikte güzel adımlar ile ilerliyor olacağız.

Ne Kadar Ücret Alacağım?
Sitenizdeki çalışma ve iyileştirme sizler için tespit edilerek en uygun miktarlar ile anlaştığımız rakam üzerinden, çalışma sözü verilen noktaya ulaşana kadar devam edeceğiz.

Verdiğiniz Hizmetin Bana Faydası Olmadı Ne Yapabilirim?
Yaptığım hizmet dahilinde tüm işlemler Adsense başvurunuzu kabul ettirmek adına yapılacak, eğer Adsense hesabınız var ve çeşitli iyileştirmeler yaptırmak istiyor iseniz, yapılan hizmetten memnun kalmamanızı belirten bilgiler ile bana dönüş yapmanız yeterlidir.

Nasıl Destek Verebilirim?

Skype üzerinden ekran paylaşımı ve ses ile birlikte işlemlerinizi yaparken sizlerde neler yaptığımızı izleyebilir ve fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

İş İçin Kaç Başvuru Alabilirim?

İlk etapta 3 kişi ile çalışmaya başlayacağım. İş durumuna göre tekrardan bilgi vereceğim.

21.01.2019 - 3 site alımı ile konumuz açılmıştır.
Referans alımı yapılmayacak olup, kendime ait olan ve çalışma yaptığım siteler sizlere belirtilecektir.

Hizmetlerim tamamen sitenin sıfırdan kurulumu veya başarı göstermeyen sitelerinizi ayağa kaldırmanıza yardımcı olmak. Adsense red yiyen siteleriniz için ek düzenlemeler ve iyileştirmeler.

Herhangi bir paket satmıyor, ve tüm işlerimi bireysel olarak yapıyorum. Yapılan tüm işlemler karşılıklı anlaşma neticesinde uygulanacaktır.