Whatsapp'tan Ulaşın!

Google Ads ile Satışlarınızı ve Müşteri Sayınızı Katlayın! 

Daha fazla müşteri kazanmak ve işinizi büyütmek için Google Ads’in gücünü keşfetmeye hazır mısınız?

Google’da doğru reklam stratejileriyle üst sıralarda yer alarak rakiplerinizi geride bırakın! Profesyonel Google Ads yönetimi ile hem maliyetlerinizi düşürün hem de yüksek dönüşüm sağlayın!

Neden Google Ads Kullanmalısınız?

Hedef Kitlenize Direkt Ulaşın: İnsanlar tam da sizin sunduğunuz ürün veya hizmeti ararken reklamlarınızla onlara ulaşın!

Reklam Bütçenizi En Verimli Şekilde Kullanın: Her kuruşunuzu doğru hedeflemelerle boşa harcamadan, daha fazla dönüşüm elde edin.

Rakiplerinizden Öne Geçin: Rekabetin yoğun olduğu sektörlerde bile akıllı stratejilerle fark yaratın.

Gerçek Zamanlı Ölçüm ve Optimizasyon: Harcamalarınızı ve dönüşüm oranlarınızı anlık olarak takip edin, performansı sürekli artırın!

E-Ticaret, Hizmet veya Yerel İşletmeler için Uygun: İster fiziksel bir mağazanız olsun, ister online hizmet verin, size özel Google Ads stratejileriyle büyüyün.

Google Ads ile Neler Yapıyorum?

Profesyonel Kampanya Kurulumu ve Yönetimi:
İşinize özel hedefleme yaparak Google Ads kampanyalarınızı en yüksek verimle yönetiyorum.

Anahtar Kelime ve Rakip Analizi:
Reklamlarınızı en çok dönüşüm getirecek anahtar kelimelerle hedefleyerek, gereksiz harcamaları önlüyorum.

Tıklama Başına Maliyet (CPC) Optimizasyonu:
Aynı bütçeyle daha fazla müşteri kazanmanızı sağlıyorum.

Retargeting (Yeniden Pazarlama) Stratejileri:
Sitenize giren ancak satın alma yapmayan ziyaretçileri tekrar hedefleyerek satışları artırıyorum.

Reklam Metni ve Görsel Optimizasyonu:
Daha fazla tıklama ve dönüşüm için etkileyici reklam başlıkları ve açıklamaları oluşturuyorum.

Aylık Raporlama ve Sürekli Optimizasyon:
Harcamalarınızı düzenli olarak analiz edip, en iyi performans için kampanyalarınızı sürekli optimize ediyorum.

Bütçeniz İçin En Verimli Reklam Yönetimi!
 Gereksiz harcamalara son!
 Müşterilerinizi daha iyi hedefleyin!
 Daha fazla satış, daha fazla kazanç!

Ne kadar bütçeniz olursa olsun, size en uygun stratejiyi belirleyerek maksimum verim almanızı sağlıyorum. Reklam bütçenizi boşa harcamayın, uzman ellerde yönetin!

Kimler İçin Uygun?

E-Ticaret Sahipleri: Daha fazla satış yapın, markanızı büyütün!
 Hizmet Sektöründekiler: Hedef kitlenize tam zamanında ulaşarak daha fazla müşteri kazanın!
 Yerel İşletmeler: Bölgenizde Google’da üst sıralarda çıkarak daha fazla müşteri çekin!
 Yeni İşletmeler: Markanızı duyurun, sektörünüzde hızlı bir çıkış yapın!

Siz de müşterilerinizin sizi daha hızlı bulmasını istiyorsanız, hemen iletişime geçin!

Nasıl Çalışıyorum?

İlk olarak işinizi ve hedeflerinizi analiz ediyorum.
 Sizin için en uygun Google Ads stratejisini belirliyorum.
 Kampanyalarınızı oluşturup anlık olarak optimize ediyorum.
 Gereksiz maliyetleri azaltarak en iyi performansı sağlıyorum.
 Size aylık performans raporları sunuyorum!

Siz sadece işinize odaklanın, gerisini bana bırakın! 
 Hemen İletişime Geçin!

DM’den yazabilir veya aşağıdaki linkler üzerinden hızlıca ulaşabilirsiniz!

0539 934 34 02 - saneminan@gmail.com

Whatsapp'tan Ulaşın!

E-posta Gönderin!

Telegram Üzerinden Yazın!

Skype Üzerinden Görüşelim!