Selam arkadaşlar

Aylardır üzerinde çalıştığım botun 1.0 sürümü çıktı !

Artık Google ilk 10 sayfada ki indexlerinize doğal tıklama ve gezinme ile yükseltmeniz mümkün olacak.

Analytics e yansıyor. Test ettim. Kullanan arkadaşlarla istişareler yaparak gelişimi sağlanacaktır.

Benim Kullandığım yöntem kelimeler: Rank Math Pro

Özellikler:

Anahtar Kelime Arama: Program, girilen anahtar kelimelerle Google üzerinde otomatik arama yapar. ( istediğiniz kadar anahtar kelime eklemesi yapabilirsiniz )

Hedef Siteyi Tespit Etme ve Tıklama: Arama sonuçlarında belirlenen site (örneğin www.*** nokta net ) bulunduğunda, otomatik olarak siteye giriş yapar.

Sayfada Kalma ve Kaydırma İşlemleri: Hedef sitede, belirli bir süre boyunca sayfa içinde otomatik olarak kaydırma yaparak gezinti simülasyonu oluşturur. ( saniye cinsinden belirleyebilirsiniz.)

Proxy Desteği: Farklı IP adresleri ile arama yapmak için proxy listesini destekler. ( proxy listeniz var ise ekleyebilirsiniz)

Yinelenen Arama Seçeneği: Aynı anahtar kelimelerle istenirse tekrar eden aramalar yaparak daha geniş bir analiz sağlar. ( Döngü tekrarlanabilir )

Kullanıcı Dostu Arayüz: Kullanıcılar, arayüz üzerinden site adresi, anahtar kelime dosyası, proxy dosyası ve ziyaret süresi gibi ayarları kolayca yapabilir.

Anahtar kelime limiti yok !

Binlerce İndex olsa dahi ilk 10 sayfa taranır. Tıklanır gezinir. Sırayla bu işlem tekrar sayısı kadar anahtar kelime listesi bittikçe döngü sağlanır.

Ve bir çok özellik olacak.

Uygulama güncelleme yapıldıkça alan arkadaşlarla paylaşılacaktır.

Uzaktan bağlanıp çalıştırıp teslim edebilirim.

Uygulama için düşünülen fiyatı : 10.000 TL 

Referans olması adına 3 kişiye %50 indirimli 500 TL olacak. 

Detaylı bilgi whatsapp iletişim geçebilirsiniz.

Uygulama alan arkadaşlar hiç bir yerde paylaşamaz. Sadece kişiye özel kullanimini rica ediyorum. Bu konuda Hakkım art niyetlilere helal olmayacaktır.

Uygulama lisans özelliği olmadığı için iade yoktur. Kopyalanıp çoğaltılması yasaktır.

Hakkım helal değildir.

Bağlanıp çalışır şekilde test eder teslim ederim.

Bir kaç gün içinde çekiliş ile bir kişiye hediye edecegim. Yorum bırakirsaniz çekiliş duyurusunda etiketlerim.

WhatsApp WhatsApp