Açıklama
Onay garantili google news kayıt hizmeti, sizler için sitenize google news kaydı alıyoruz ve sitenizi news aramalarında çıkartıyoruz.
Google news kaydı almak için sitenizin haber sitesi olmasına gerek yok.
Sizler için sitenizi inceliyoruz ve news kaydı almasına engel olabilecek durumları düzeltiyoruz.
%100 onay garantilidir en fazla 2 hafta içerisinde siteniz onay almış olacaktır.
Google news kaydının faydaları nelerdir?
- Sitenizin organik trafiği yükselir.
- Hitiniz arttığı için gelirinizde de artış olacaktır.
- Büyük firmalardan tanıtım yazıları ve reklamlar alabileceksiniz.
- Alexa değerleriniz düşer.
- İndex hızını artar.
- Sitenizin otoritesi yükselir.
- Seo için harcadığınız paradan tasarruf edin.
- Sitenizin markalaşması konusunda ilk adımınızı atmış olun.
Ödeme bilgileri için: https://wmbey.com/urun/google-news-kayit-hizmeti/
İletişim için mail adresi: alisverisforumu@gmail.com ( ANLIK DÖNÜŞ YAPILIR )
Referanslarımız
Sitelerin adresleri açıktır ne kadar zor sitelere news kaydı aldığımıza bakabilirsiniz.
3 makalesi olan site
Forum siteleri
Sahibinden sitesi
İlan sitesi
Nakliyat sitesi
teşekkür ederim kısa süre news kaydı aldı çok hızlı işinde emeğine sağlık arkadaşım
3 günde onaylandı. gerçi beklemiyordum onaylanacağı :D
Bir adet hizmet alındı 5 gün içerisinde kayıt tamamlandı. İlgili birisi, teşekkürler.
Bir hizmet aldım ve 5 gün içinde Onay geldi tşkler
Hizmet alındı. 5-6 gün içinde olumlu sonuçlandı. İlgili bir arkadaş hizmet için teşekkürler.
sipariş verildi, hızlı onay aldı, teşekkürler..
Serkan bey ile çalıştık. Gerçekten de kısa süre içinde gerekli onayı alarak siteyi teslim etti. Güvenilir bir arkadaş ben memnun kaldım ve tavsiye edebilirim.
Kendisiyle uzun süredir çalışıyoruz, işinde gerçekten profesyonel++++
Serkan bey çok teşekkür ediyorum. Sizinle çalışmak keyifliydi. Umarım başka projelerde de iş yaparız.
İş alındı. Oldukça kısa sürede onay alındı ilgisinden dolayı teşekkür ederim
kendisi ile news kaydı konusunda anlaşma yaptık. Ve 3 gün gibi çok kısa bir sürede sitemize news kaydı onayını başarı ile aldı. Güvenle çalışabileceğiniz bir arkadaş.