netbozum
tr.link

1 Günde bütün kelimelerde ilk 500 sonucdan düştüm

23 Mesajlar 3.142 Okunma
acebozum
tr.link

ototasarruf ototasarruf WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek Web Tasarım & Yazılım
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 39 / 52
  • Ticaret 0, (%0)
Linkleri ana sayfadan silmenin bir sıkıntı olmaz. Aksine şu andaki hali sana sıkıntı yaratır. Geniş bir arşive sahip olsan çok sorun değil ama sen tüm linkleri ana sayfanda toplamışsın hocam. Örneğin 100 sayfan varsa üst menü, yan menü, alt menü 105 link vermişsin. Bu site kaliteni düşürür, spam olarak cezalandırılabilirsin.

"Fikirlerin çarpışmasından hakikat ışığı doğar"
googleasistan
reklam

MehmetARIK MehmetARIK Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 626
  • Beğeniler 13 / 260
  • Ticaret 2, (%100)

bonusum adlı üyeden alıntı

şu özgün içerik olayını bi ben anlamıyorum sanırım. örnek olarak adam düğün dernek filminin ismini, oyuncularını, konusunumu değiştirip yayınlayacak?
haber siteleri içinde bu geçerli. örnek olarak bir deprem olduğunda yayıncı bu depremin şiddetini ve deprem bölgesinimi değiştirip yayınlayacak?

Özgün içerik aslında o değil.
Belirli bir konudaki bir bilgiyi ya da diğer sitelerde bahsedilen bir konuyu kendi sözlerinle, değiştirip ve yeniden düzenleyip yeni bir yazı oluşturmaya ÖZGÜN İÇERİK denmez.

Bir konu hakkında yeni bir bakış açısı yaratacak ya da hiçbir yerde yayınlanmamış yeni bilgiler ekliyorsan bu özgün içeriktir.

Mesela deprem olayında, bir site depremin şiddeti, hasarları, can ve mal kaybı, nerede ve nasıl olduğunu yazıyor ve bunun yanında Kandilli Rasathanesi'nin deprem ile yaptığı incelemeleri, araştırmaları yayınlıyorsa. Depremden nasıl az zararla kurtuluruz, deprem anında neler yapmalyız şeklinde bilgilere de yer veriyorsa. Bir de bir deprem profesörüyle röportaj yapıp onu da koyuyorsa. İşte en sağlamı budur.

Yoksa "Depremde 3 kişi hayatını kaybetti."
"Şiddetli deprem anında 3 vatandaşımız feci şekilde can verdi."
"Yaşanan deprem 3 insanın hayatına mal oldu."

BUNLARIN HİÇBİRİSİ ÖZGÜN DEĞİL. HEPSİNDE DE NE KADAR SÜSLESEN PÜSLESEN DE KELİMELERİ DEĞİŞTİRSEN DE VERİLEN BİLGİ SADECE 3 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ. VE HEPSİNDE AYNI.

Anlatabildim mi?

bonusum bonusum WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek işletmeci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 25
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
detaylı bilgiler için teşekkürler.

http://bonusum.blogspot.com.tr/