lostyazilim
tr.link

10 gündür açık olan sitemde indexleme problemi

3 Mesajlar 586 Okunma
acebozum
tr.link

Volkid ULTra Volkid ULTra WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad V** K**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Selamlar;
Merak ettiğim bir kaç konu var onları'da sizler ile paylaşmak istiyorum sorularımdan ilki belki çok klasik bir soru olabilir fakat ne hikmetse ben bu sorunun cevabına ulaşamadım.

- 10 gündür aktif bir blog sitem var, 1.günden 25 tekil ziyaretçiye ulaştım şu anda ortalama 50 ziyaretçim var, Günlük olarak paylaşım yapıyorum 1-8 arası paylaşımlarım oluyor. Fakat merak ettiğim GOOGLE GİBİ GETİR mantığı ben bunu önceki 20 konumda kullandım 1-2 saniyede index alıyor fakat daha doğal olmasını istediğim için bunu bıraktım çünkü 1.gün 1-2 sırada olan konu 2.gün nere gidiyor anlamıyorum.

Özet geçmek gerekirse Bu site ne zaman kısa sürede indexleme yapar? Yazdığım konular full özgün google'da arat bulamayız o derece :( fakat index almıyor kaç güne kendisine gelir merak ediyorum yardım ederseniz çok mutlu olurum.:rolleyes: << bide bu ifadeyi çok seviyorum

wmaraci
webimgo

castiel castiel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 509
  • Beğeniler 94 / 97
  • Ticaret 4, (%100)
Siten için sitemap oluşturup google webmaster bölümünden ekletip açtığın konularıda ping'letirsen google botları kısa zamanda sitene alışırlar merak etme

www.parkpera.com

Volkid ULTra Volkid ULTra WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad V** K**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Sitemap'te bir değişmiş acayip bir şey olmuş. eskisini özledim ne ftp'de sitemap.xml.gz mevcut nede sitemap.xml fakat onları google'a bildirdim add url üzerindende hallettim indexsi var ama yeni konularaı sosyal medyada paslasam bile olmadı index almıyor :) zaman mı gerekli acaba

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al