-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar, bundan yaklaşık 2 ay kadar önce şifalı bitkiler, bitkisel tedavi konusunu kapsayan blogger tabanlı bir site açtım. domaini satın aldım ve başladım yazmaya. ilk ay 2 günde 1 yeni yazılar giriyordum. ikinci aydan sonra her gün düzenli olarak girmeye başladım yazıları. yazdığım yazılar tamamen özgün, doğal ve anahtar kelime kasma falan yok. bu kadar zaman geçmiş olmasına rağmen hala tek bir ziyaretçi yok piyasada. sizce bunun nedeni ne olabilir? 120'ye yakın ortalama 800 kelime (bir çoğu da 1100 kelimeden fazla) ye sahip yazılar var ama ziyaretçi gelmiyor.
yardımcı olursanız sevinirim...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Anestezi Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Artık ufak tefek SEO çalışmalarına başlasan iyi olur. Öncelikli olarak site içe SEO kriterlerini düzenleyip daha sonra sosyal medya çalışmaları yapabilirsin. Ardından kaliteli bir linkwheel çalışmasının çok büyük ihtimalle gözle görülür etkisi olacaktır.
İyi çalışmalar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
valla bende merak ettim bu durumu
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dostum çok sağol. ufak tefek seo çalışmalarına başladım. sosyal medya falan oldu. ama anlamadığım nokta şu; neden bu kadar gecikti? bu kadar kaliteli özgün yazılar hiçbir seo çalışması olmadan da olsa bir kaç ziyaretçi getirebilirdi diye düşünüyorum. nitekim getirdiği de oluyordu zamanında...
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Site açtığın alan ticari bir alan. Yani millet baya para döküyor site çıkarmak için. Ticari alanlarda site yaparsan öyle kolay yükselemezsin.
Ayrıca şifalı bitkiler ile alakalı tonla site var. Yani özgün yazman çok bir anlam ifaede etmiyor malesef. Google sadece özgün demiyor. Özgün ve Benzersiz içerik diyor. Yani site sayısı çok alanlarda özgünlük para etmez. Olmayanı üretmen lazım :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bak bu farklı bir söylem oldu. moda konusu da böyle fakat sonuç şifalı bitki sitem gibi olmadı ama. çok iyi hit alıyordu. bir halt anlamadım ben bu işten daha doğrusu google'dan. son 1 yılda anamı ağlattı!
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Mali işler
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Kelimelerde rekabet çok fazla.
Seo çalışmasıda yapmadıysanız hocam hemen yükselmez benim bazı sitelerimde bu şekilde oldu 3.aydan sonra bri trafik başladı.
Biraz tanıtıma -hiti yüksek kişisel bloglardan,konunuzla alakalı sitelerden tanıtım yazıları- ağırlık verin arzu ederseniz, yararı olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
tanıtım yazılarına katıl backlink yap ping gönder sitene
future
Computer Engineer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Computer Engineer
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Sadece kaliteli yazı yazmakla iş bitmiyor malesef.
Alpi1s
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Usta seo'ya başlamazsan 4 yıl geçse bile çok az hitin olur. Facebook'da vs. kendini tanıt paylaşım yap facebook oto paylaşım botları vardır onları araştır backlink al sitene ping gönder ilk sıralara girmeye çalış bu konuda sizlere ücret karşılığı yardımcı olabilirim