Link
WM Aracı
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Hocam yardimci olabilirim pm atin yeterli.
samsa
Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
T** O**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam e-ticaretse elbetki yapılmış iyi bir SEO OPTİMİZAASYONU site zaman içerisinde yarar gösterecektir.Ancak site hit de alması gerekir jş yükselsin.
Adwords kesinlikle kullanmamanızı tavsiye ederim. Yani adwords ne işe yaracak ki? Paran kadar üst sıra demek.Para kesilince sitende dibe iner tekrar.
En iyisi Facebook,İnstagram dan reklam vererek arama motorlarının ciddi referans aldığı platformlardan hit çekmendir.Bu sıralamalarda da yükselmene yararlı olacaktır.
Malesef blog v.s. sitelerden bu konuda daha muzdarip olacaksınız. Dükkan gibi düşünün ne kadar çok ifşa ederseniz o kadar çok dükkanına giren çıkar olur.
SOSYAL MEDYA yı kullanın.
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Sitenizi kac gun oldu acali bilmiyorum ama cogu sayfalarinizi Google indexlememis oncelikle sayfalarinizin indexlenmesini saglayin birde orun tanitim bolumlerinde urunlerin aciklamalarini biraz daha uzun yazarsaniz yazilariniz daha guzel indexlenir. Yoksa bu durumda Google sitenizin sayfalarini tanimadigi icin googleden ziyaretci gelmez.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Tecrübelerime dayanarak, ücretsiz emeğinizle yapacağınız seo calismasinin yararı muhakkak var. Hepsiburda, vatan, teknosa.. vb hemen altinda onlarla birlikte görüneceginiz ürünler olacak. 6 ayi bulur. Yapmaniz gereken urun sayısına tam bakamadim ama tek tek makale yazar gibi ürün açıklamasi girmek.Kategori ve markalar için üst içerik duzenlemek. Bu ust içerikleri de Google meta açıklamasi olarak gösterebiliyor.
Basinizdaki en büyük bela abartmıyorum Google. Index sayisinda problem yaratıyor. Cok yavas indeksliyecek. Google gibi getirden ekleme yapsaniz da indeksliyor ama arama motoru sonuçlarında sıkıntı çıkarabiliyor. Tutarsiz ya da belki tutarlı ama nedenini tam bilemiyor oluyorsunuz. Yukarida bi arkadaş Google'a ürünleri indekslet demis ama tüm ürünler için mümkün olmuyor. Bu konuda fikri önerisi olan yazsin lütfen.