-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Professional SEO Expert
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Merhaba arkadaşlar, birçok arkadaşımızın son bir haftadır dalgalanmamı var yeni algoritmamı var şeklinde birkaç tane konu açtığını gördüm. Buna aydınlık getirmek amacıyla bu yazıyı yazıyorum.
Şuanda resmiyette olan herhangi bir dalgalanma söz konusu değil. Yeni SC çalışmaları halen devam etmekte. şuanda 100'den fazla anahtar kelimede çalışma yapan biri olarak sadece 4 Anahtar kelimede 1 sıra düşüş yaşadım.
Güncellemeler ve dalgalanmalar 2-3 sayfa gerilemeler sonucunda oluşur. yeni çekirde güncellemesinden sonra bir takım dalgalanmalar devam etti fakat bunların etkisi azaldı.
Arka planda bir çalışma olup olmadığı ise aşikar. Hangi işlemi yaptıktan sonra sıralama kaybettiğini konu altından yazarsanız size en kısa sürede dönüş yapacağım. tekrar söylemeliyimki şuan resmiyette bir güncelleme söz konusu değil olursa eylül aylarında bir dalgalanma beklemekteyiz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Tıp Bilimi
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam saç ekimi sitesiyiz ve bu konuda saç ekimi kelimesinden 2. sayfadan 15. sayfaya geriledik ama şöyle bir durum söz konusu saç ekimi merkezi ve istanbul saç ekimi adında olan kelimelerden düşmedim sadece ve sadece "Saç ekimi" kelimesinden gitti ama bu çok kötü oldu benim açımdan..
Yaptığım işlemler 2 hafta içerisinde 25 adet farklı iplerden business yorumları ayrıca moz değeri iyi olan ama abartı olmayan sitelerden ücretli tanıtım yazıları aldım yaklasık 6 siteden tanıtım yazıları aldım bunlarda tamamen farklı farklı kelımelere alındı tek odak noktalı link almadım!
Şu kafama takılyıor moz değerimi önemli yoksa ALEXA değerimi?
konuyu takip etme adına whatszap üzerinden yazabilirmisiniz.. yanıtları..
0546 633 29 59 şimdiden teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben ana sayfa ayarlarımı değiştirmiştim sanırım bu yüzden bir düşüş yaşadım. Ana sayfamda kategorilerimin ayrı ayrı bölümleri vardı, sonrasında en son yazılan yazılara dönüş yaptım. Sanırım bu anahtar kelime ve index durumlarında ana sayfada bulunan içeriklerin de önemi var. Bir de site açıklamamı ve başlığımı değiştirdim herhalde bu yüzden şuan sıralamada eski yerimde değilim. Birkaç haftaya düzelir diye umuyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Tıp Bilimi
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Muhammed hocam D.A ve P.A değerlerine göre tanıtım yazısı aldım zaten ama en son yaptığım gelişme bu birde dofollow link evet fazla var en mantıklısı nofollow olarak değiştirtmek son aldıgım lınklerı..?
Sence?