-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yapımcı/Geliştirici
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Google Hesabınız birden çok Google Ads hesabıyla ilişkilendirildiği için AdMob'a kaydolamazsınız.
bu uyarıyı alıyorum çözümünü bilen var mı. 3 hesap görünüyordu 2 sini iptal ettim ama hata devam ediyor. bilgilendirme kısmında ise şu yazıyor
AdMob'a kaydolmak için kullandığınız Google Hesabı, yalnızca tek bir Google Ads hesabıyla ilişkili olmalıdır. Google Hesabınız birden çok Google Ads hesabına eklenmişse, hesapların sahipleriyle iletişime geçip sizi bu hesaplardan kaldırmalarını istemeniz gerekir. Google Ads ve AdMob'un, kullanıcılar arasındaki erişim anlaşmazlıklarında arabuluculuk yapamayacağını bilmenizi isteriz.
Hesabınız diğer hesaplardan kaldırıldıktan sonra AdMob'a yeniden kaydolmayı deneyebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bu sorunu bir türlü çözemedim
AdMob politikaları kişi başına bir hesap açılmasına izin verir. AdMob'u kullanmaya başlamak için aşağıdakilerden birini uygulayabilirsiniz:
1. r.....@gmail.com ile ilişkilendirilmiş mevcut AdSense hesabınızı AdMob'u içerecek şekilde yeni sürüme geçirin. Bu hesaba erişemiyorsanız oturum açma sorun gidericisindeki adımları takip edin
veya
2. "AdSense hesabınızı iptal etme" başlıklı Yardım Merkezi makalesinde yer alan adımları takip ederek yinelenen AdSense hesaplarınızı kapattıktan sonra tekrar AdMob'da oturum açmayı deneyin
Reklamlarınızın en kısa zamanda yayınlanmaya başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz.
www.gunceltarifler.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yapımcı/Geliştirici
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
hallettim teşekkürler ama başka bir adsense yetkilendirmem vardı onun üzerine açtı. admob sahibi başka göründü. iptal edince tekrar açmama izin vermiyor. diğer hesabımdan admob ekleyeceğim artık