-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Arkadaşlar Adwords'den aldığım bir maili size iletiyorum Reklamlarım AdWords hesabınız: AdWords Site Politikası nedeniyle yayınlanmayan reklamlar kategorisine alınmış sayın AdWords Reklamvereni,
Bildiğiniz gibi, hem organik hem de ücretli arama sonuçları için yüksek kalitede bir kullanıcı deneyimi sağlama konusunda son derece kararlıyız. Bu amaçla, reklamcılık politikalarımıza uyduklarından emin olmak için siteleri ve açılış sayfalarını düzenli olarak inceliyoruz.
URL'lerinizden birinin kısa bir süre önce politikayı ihlal ediyor olarak işaretlendiğini fark ettik ve bu nedenle, söz konusu siteye ilişkin reklamları görüntülemiyoruz. Etkilenen URL'nin reklam trafiği almayacağını ve bu URL'ye yönlendiren tüm yeni reklamların onaylanmayacağını bilmenizi isteriz.
Bir hata söz konusuysa, reklamlarınızı mümkün olan en kısa sürede tekrar yayınlanır hale getirmek isteriz. Google ekibiniz size yardımcı olmak için burada. Söz konusu hesabı ve URL'yi aşağıda bulabilirsiniz:
Politikanın adı: Park edilmiş alan adı
Sorunların nasıl çözüleceği dahil olmak üzere bu politikayla ilgili daha fazla bilgiyi şu adreste bulabilirsiniz: ....
Oysa benim sitem ne park edilmiş bir domain ne de bu diğer saydıkları? neden böyle bir hata verdi acaba ADSENSE Reklamlarıma Bir ZARAR Verir mi?
tif
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
İmzanızdaki site midir bu bahsi geçen site? Eğer öyleyse gerçekten alan adınız park edilmiş görünüyor. Tarayıcı çerezlerinizi silip sayfanıza tekrar giriş yapın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
kardeş nasıl park edilmiş görünüyor dediğinizi yaptım normal açılıyor site.. zaten domaini de uzattım olamaz :S tekrar dener misinz rica etsem?
tif
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
nslerini kontrol etmeni ve en kısa zamanda host sağlıyıcınla görüşmeni tavsiye ederim. sitene erişemiyorum ben. Çerezlerini sildikten sonra seninde benim gördüğümünü görmen lazım ama göremiyorsun. Proxyden gir birde.
Gece gece nasıl bi cümle olduysa idare et :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
ya nasl olurr bende giriyorr her türlü temizledim proxiden de baktm :S host sağlayıcım yatiorr güya 7/24 destek var :S :S
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
:D "host sağlayıcım yatıyor" komedi. :D Yarın ilk işiniz host sağlayıcınızla görüşmek olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
host sağlayıcımla görüşsem ne olur parka düşmüşşse park şirketleri sittin sene vermez o domainlerii :S :S ama bende her şey normal seyredior ona şaşırdım proxi. org dan da girdim açilior :S bu arada bugün otomotik yenilenmesi gerek domain bugün bitiordu ama ödemiştim ben yanii ayrıca host şirketimdeki hesapta da bir sorun görünmüor :S
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sen ödedin ama onlar ödedimi? Domaini tekrar yayına aldılarmı? Yoksa senin ödediğin parayla bira & cips'mi yapıyorlar? Bence bu çok ciddi bir sorun. Parayı nereye ödediyseniz onunla en kısa sürede irtibata geçin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-