-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / K
-
Meslek
Yurtdışı eğitim danışmanı
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba,
Aylardır düzenli olarak adwords kulanıyorum ancak ilk defa analytcis'de arama sorgularına bakarken NOT SET ifadesi ile karşılaşıyorum. Yani ben bir haftadır benim reklamlarıma ulaşan kitlenin hangi kelimeleri yazarak benim reklamıma tıkladığını göremiyorum ve düşük bütçeli bir firma olarak, negatif anahtar kelimeleri arttırabilmem için bu benim için çok önemli. Bu konuda neyi yanlış yapmış olabileceğimle ilgili bir fikriniz var mıdır?
Araştırdığım kadarıyla manuel etiketleme ve otomatik etiketleme aynı anda açık olabilir cevabını aldım, otomatik etiketleme açık, onu görebiliyorum ancak manuel etiketlemeye bir türlü bakamıyorum. Aylardır sorunsuz olarak kullandığım sistem şu an neden böyle bir şey yapıyor işin içinden çıkamadım.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
firma sahibi
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
seni arayanların neye tıkladıgını görmen için adwors u kullanman gerekir. bu işlerden cok anlamıyorsan bilgili birinden yardım al. ben kendi işlerimden dolayı yardım etmek isterdım ama zaman alıyor bu ayarlar.ve ayarlarını güzel yaparsan daha düşük bütçe ile ana müşteriyi çekebiirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
firma sahibi
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
google yi ara yardımcı oluyorlar. türkiyedeki müşteri hizmetleri gibi değil. emin ol. keşke en başından arasaydım diyecksin.