netbozum
tr.link

Adwords-Analytics NOT SET ifadesi. Yardım

5 Mesajlar 1.100 Okunma
acebozum
tr.link

GoWest GoWest WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / K
  • Meslek Yurtdışı eğitim danışmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 8 / 2
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba,

Aylardır düzenli olarak adwords kulanıyorum ancak ilk defa analytcis'de arama sorgularına bakarken NOT SET ifadesi ile karşılaşıyorum. Yani ben bir haftadır benim reklamlarıma ulaşan kitlenin hangi kelimeleri yazarak benim reklamıma tıkladığını göremiyorum ve düşük bütçeli bir firma olarak, negatif anahtar kelimeleri arttırabilmem için bu benim için çok önemli. Bu konuda neyi yanlış yapmış olabileceğimle ilgili bir fikriniz var mıdır?

Araştırdığım kadarıyla manuel etiketleme ve otomatik etiketleme aynı anda açık olabilir cevabını aldım, otomatik etiketleme açık, onu görebiliyorum ancak manuel etiketlemeye bir türlü bakamıyorum. Aylardır sorunsuz olarak kullandığım sistem şu an neden böyle bir şey yapıyor işin içinden çıkamadım.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

googleasistan
reklam

celikkasaburada celikkasaburada WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek firma sahibi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 8
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
seni arayanların neye tıkladıgını görmen için adwors u kullanman gerekir. bu işlerden cok anlamıyorsan bilgili birinden yardım al. ben kendi işlerimden dolayı yardım etmek isterdım ama zaman alıyor bu ayarlar.ve ayarlarını güzel yaparsan daha düşük bütçe ile ana müşteriyi çekebiirsin.

• Üyelik 08.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / K
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 8 / 2
  • Ticaret 1, (%100)
Merhabai

Adwords kullanıyorum zaten, asıl sorun da aylardır gördüğüm raporları 1 haftadır göremiyor olmam. Yine de sağ ol.

celikkasaburada adlı üyeden alıntı

seni arayanların neye tıkladıgını görmen için adwors u kullanman gerekir. bu işlerden cok anlamıyorsan bilgili birinden yardım al. ben kendi işlerimden dolayı yardım etmek isterdım ama zaman alıyor bu ayarlar.ve ayarlarını güzel yaparsan daha düşük bütçe ile ana müşteriyi çekebiirsin.

celikkasaburada celikkasaburada WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek firma sahibi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 8
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
google yi ara yardımcı oluyorlar. türkiyedeki müşteri hizmetleri gibi değil. emin ol. keşke en başından arasaydım diyecksin.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 08.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / K
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 8 / 2
  • Ticaret 1, (%100)
Peki, bir de onu deneyeyim, teşekkürler

celikkasaburada adlı üyeden alıntı

google yi ara yardımcı oluyorlar. türkiyedeki müşteri hizmetleri gibi değil. emin ol. keşke en başından arasaydım diyecksin.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al