lostyazilim
tr.link

Anahtar Kelimelerim

15 Mesajlar 3.135 Okunma
lstbozum
tr.link

kastanyet kastanyet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 43 /
  • Meslek
  • Mesajlar 54
  • Beğeniler 2 / 1
  • Ticaret 1, (%100)

StaLker adlı üyeden alıntı

Peki benim bir Sohbet Sitesi var buraya günlük 5-6 k hit yakalamak için ne kadar para harcamalayım sence ?

Bence fiyat göreceli. Şimdi seçim ile ilgili bi kelimede backlink işi yapan bi arkadaş ile ufak bi çalışma yaptık 10 gün kadar önce. Anahtar kelimemiz google'da 1. sayfaya kadar çıktı. Tabi üzerinde duramayınca şu an da 2. sayfaya tekrar indi. 2 gün kaldı 1. sayfada getirdiği hit 2 gün toplamı 3K civarı. Bana maliyeti de 35 lira oldu. Şimdi yeniden ele aldık bakalım seçime 1 ay kalaya kadar nereye geliriz. :)

Yani 100 lira veripte bi yerede gelemeyebilirsin.

wmaraci
reklam

MehmetYilmazz MehmetYilmazz Çok Az Kaldı ! Kullanıcı
  • Üyelik 25.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 81
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Tebrik ederizde sitenize şimdi girdim şu wordpress escord theme mi ne hiç hoş olmamış bu sebepten ötürü siteyi hemen kapattım ...

Yakında ...

StaLker StaLker Cep Telefonu Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Cep Telefonu
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 512
  • Beğeniler 1 / 6
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam ben Yabancıların Siteme girmesi için elimden geleni yapıyorum :) O yüzden ekledim onu aslında. Download sistemi ile birşeyler kazanmak istiyorum ve Ancak avrupa girişleri düzgün olduğu takdirde birşeyler kazandıracak bana ama sizin için o konuyu sileceğim şimdi.

MehmetYilmazz MehmetYilmazz Çok Az Kaldı ! Kullanıcı
  • Üyelik 25.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 81
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

StaLker adlı üyeden alıntı

Hocam ben Yabancıların Siteme girmesi için elimden geleni yapıyorum :) O yüzden ekledim onu aslında. Download sistemi ile birşeyler kazanmak istiyorum ve Ancak avrupa girişleri düzgün olduğu takdirde birşeyler kazandıracak bana ama sizin için o konuyu sileceğim şimdi.

Teşekür ederim hocam ben bir ziyaretçi gözü ile sitenizi inceledim ve bir ziyaretçi neden rahatsız olur gözüyle bakıp şikayetimi dile getirdim ilgilendiğiniz ve kaide'ye aldığınız için tşk ederim ...

Yakında ...
wmaraci
wmaraci

StaLker StaLker Cep Telefonu Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Cep Telefonu
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 512
  • Beğeniler 1 / 6
  • Ticaret 2, (%100)

GoogleWebmaster adlı üyeden alıntı

Teşekür ederim hocam ben bir ziyaretçi gözü ile sitenizi inceledim ve bir ziyaretçi neden rahatsız olur gözüyle bakıp şikayetimi dile getirdim ilgilendiğiniz ve kaide'ye aldığınız için tşk ederim ...

Silinmiştir. Öneriniz için çok teşekkür ederim.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al