-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Elektronik ve Haberleşme Mühen
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba Arkadaşlar,
motherboard.vice.com adresinden sayfama sürekli trafik geliyor analyticten kontrol etitğimde. netten baktığıma göre bu bir spam mış son zamnlardaki. bundan kurtulmak için filtre yazın diye bir öneri buldum ama galiba işe yaramadı. Başka bir öneriniz var mı bundan kurtulmak için?
Selamlar,
www.ipcisco.com
www.iothought.com
CEMB
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
iş
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
adam spam değilim demiş son zamanda çokca türedi bu spam sitelerinden adamların amacını çözemiyorum bende ne iş yapmaya çalışıyorlar sıkıntıdan mı yapıyorlar bu işi nedir yani eline ne geçiyor bunların. Çocukken telefon işletme zile basıp kaçma vardı bunlarınki de o hesap eğleniyorlar mı :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
selam tayfun,
burdaki çözümde yeni bir mülk oluştur diyor. analytic e bulaşmışsa yeni mülk ile nasıl düzelecke ki?
bir de yeni mülk oluşturunca eski grafikler kaybolurmu, bilgin var mıbu konuda?
selamlar,
www.ipcisco.com
www.iothought.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bunların zararlı olduğunu düşünmüyorum. Tam aksine bana göre faydalıdır. Birçok site sahibi para vererek sitesine trafik çekiyor. Sitenizin hemen çıkma oranı ve alexa sıralamasının düşmesine neden oluyor. Bunlarda faydalı şeylerdir.
Bu spam daha önce sosyal medya ağı olan Reddit ve birkaç domain adıyla daha sitelerde dolanıyordu. Yarın farklı bir domain olarak ortaya çıkabilir. Bu referansla gelen ziyaretçiler Rusya'dan geliyorlar. Sitemde sürekli 3 aktif motherboard.vice.com ziyaretçisi bulunuyor. Tercih size kalmış.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Teşekküler Dnaz hocam. Söylediğin gibi yaptım, bir müddet gözlemleyip bakacağım. Bugün de blackhatworld.com adlı siteden gelen trafiği gördüm, o da rusyadan sanırım. Ona da yazdım bir filtre.
Ama hava15 biraz kafamı karıştırdın :) zararlı mı faydalımı linkler, genel aolrak ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
www.ipcisco.com
www.iothought.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Vitaly Popov diye bir eleman var arkadaşlar, hepiniz ilovevitaly diye bir siteyi bilirsiniz, geçen yıl tüm dünyanın analyticslerinde vardı, Bu Vitaly şuan yine tüm dünyaya spam hit gönderiyor, Usa seçimlerinde Trump'ı desteklemek için spam göndermişti. Son zamanlarda normal siteleirn herhangi bir makalesinin linkini alıp oradan hit gönderiyor, biz de o site spam sitesi sanıyoruz. Adam bulmuş yolunu tüm dünyayla oynuyor.