lostyazilim

bilgisayar firması için link

14 Mesajlar 2.261 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

BurakDemir BurakDemir Mechanical Eng. Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2010
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 246
  • Beğeniler 7 / 64
  • Ticaret 6, (%100)

Engin07 adlı üyeden alıntı

Buzdağının görünen yüzü ;) Google sisteminin herkes tarafından öğrenildiğini ve püf noktalarını fark ettiği için, benzer bir mantıkla işleyen yeni bir sitem geliştirdiğine adım gibi eminim yani olay aşağı yukarı aynı ismi değişik ve herkesin görebileceği bir rafta durmuyor.

Türkiye içinse, Yandex şuanda yükselişte çoğu kişi Yandex'ten son zamanlarda gerçekten işe yarar hit aldıklarını söylüyor. FB-Yandex ortaklığı zaten aşırı bir yükselme sağlayacak, Yandex işini biliyor. Yandex'inde Alexa'ya dikkat ettiğini hiç zannetmiyorum.

Olayların bu kadar farkındaysan ve buz dağının görünmeyen yüzünü görebiliyorsan, sıralama ve hit açısından en iyi siteni gösterebilir misin?

wmaraci
reklam

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)

BurakDemir adlı üyeden alıntı

Olayların bu kadar farkındaysan ve buz dağının görünmeyen yüzünü görebiliyorsan, sıralama ve hit açısından en iyi siteni gösterebilir misin?

Uğraşmıyorum neredeyse 2 yıldır. Bloguma bakarsan paylaşımların sıklığından zamanından anlarsın(oradan kazanmıyordum), eski bir projemizde arkadaşımla site daha ilk 6 ayından önce +1000 TL getirmişti(adsense) ve ne backlink çalışması yapıldı nede alexa dikkat edildi. Sektöründe halen sağlam para var ama çok fazla zaman ayırılması gerektiği için uğraşamıyorum şuan, site halen bizde ve 2 yıldır 300 den aşağı getirmedi aylık. Ki geçtiğimiz 1 yıldır siteye dokunmuyoruz bile neredeyse haftada bir girip sunucuyu kontrol ediyorum o kadar. Önemli olan sıkılmadan ve yorulmadan devam etmek. Tabi benzeri 10000 tane proje varsa ekstra bir şeyler katmanız lazım rakiplerinizin önüne geçebilmek için, bizim proje rakibi çok olsada iş yapan neredeyse halen yok, çünkü işin mantığını bilen pek yok o alanda sadece parasına bakmaya çalışıyorlar. Ben 9 ve 10. sınıftayken hevesimin çoğunu aldım, şuan üniversiteyi düşünüyorum, önümüzdeki yıl boşa çıktığımda hevesim halen var ve tekrar sitemi canlandıracağım, o zaman hatırlatırsan gösteririm ;)

Alexa yükselsin istiyorsanız önceki mesajımda dediğimi deneyin yükselirsiniz bunu önemsiyorsanız eğer. Google kendi tanıtım videolarında hizmetlerini tanıtırken kullandığı slogan buzdağının görünen yüzü adamlar kendisi diyor gördükleriniz sadece görmenize izin verdiklerimiz diye.

BurakDemir BurakDemir Mechanical Eng. Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2010
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 246
  • Beğeniler 7 / 64
  • Ticaret 6, (%100)

Engin07 adlı üyeden alıntı

Uğraşmıyorum neredeyse 2 yıldır. Bloguma bakarsan paylaşımların sıklığından zamanından anlarsın(oradan kazanmıyordum), eski bir projemizde arkadaşımla site daha ilk 6 ayından önce +1000 TL getirmişti(adsense) ve ne backlink çalışması yapıldı nede alexa dikkat edildi. Sektöründe halen sağlam para var ama çok fazla zaman ayırılması gerektiği için uğraşamıyorum şuan, site halen bizde ve 2 yıldır 300 den aşağı getirmedi aylık. Ki geçtiğimiz 1 yıldır siteye dokunmuyoruz bile neredeyse haftada bir girip sunucuyu kontrol ediyorum o kadar. Önemli olan sıkılmadan ve yorulmadan devam etmek. Tabi benzeri 10000 tane proje varsa ekstra bir şeyler katmanız lazım rakiplerinizin önüne geçebilmek için, bizim proje rakibi çok olsada iş yapan neredeyse halen yok, çünkü işin mantığını bilen pek yok o alanda sadece parasına bakmaya çalışıyorlar. Ben 9 ve 10. sınıftayken hevesimin çoğunu aldım, şuan üniversiteyi düşünüyorum, önümüzdeki yıl boşa çıktığımda hevesim halen var ve tekrar sitemi canlandıracağım, o zaman hatırlatırsan gösteririm ;)

Alexa yükselsin istiyorsanız önceki mesajımda dediğimi deneyin yükselirsiniz bunu önemsiyorsanız eğer. Google kendi tanıtım videolarında hizmetlerini tanıtırken kullandığı slogan buzdağının görünen yüzü adamlar kendisi diyor gördükleriniz sadece görmenize izin verdiklerimiz diye.

Üniversiteyi kazandığın zaman mesajını bekliyorum ;)

lazutlar34 lazutlar34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek bilgi işlem uzmanı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 19
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
bu zaman denen olatdır zaten bizi eksik bırakan. tabiki de zaman ayırsam link satışına gerek kalmaz ama iş den zaman olmuyor. tabi burada mesele insanın doğası gereği hep daha fazlası olsun demesidir. yoksa sıralamalarım bir çok rakibimin hayalidir... :)
Engin07

kişi bu mesajı beğendi.

<a href="https://ka-bilisim.com">Bursa Bilgisayar Ve Bilişim Teknolojileri</a>
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al