Umitoloji
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bir adet film sitesini yaklaşık 3 ay öncesinde yayına soktum, tecrübeli editör arkadaşlar özgün bir şekilde film yorumları ve diğer herşeyiyle kaliteli bir paylaşım ortaya koymaya çalıştır, zaman ilerlerdi site güzel gidiyordu sonra ne olduysa hiti azalmaya başladı, bununla beraber pr güncellemesi geldi boş html sayfalar pr leri bol bol aldı (pr yi önemsediğimden değil fakat yinede boş sayfalara nazaran hakeden sayfalar almayınca kanıma dokundu kibirlilik yapıp tek kendi sitem için söylemiyorum) indexlenme süresi 40 saniyeden çıktı 1 güne sonrasında 6 saate kadar indi ancak hergün güncel olarak başlıkların açılmasına rağmen pr vermeyen, hiti geri alan google indexlenmeyide yavaşlatmayı sürdürüyor açıkcası tüm şevkimi elimden alıyor.
Sabaha karşı bu saatte güncel olarak sitesiyle ilgilenen birisinin hakettiği bir sonuç olmamalı bu, çok yazık.
Not : Site sandboxta filan değil hiçbir belirti yok buna dair.
Fikir,görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum..
W1L3D4
İşsizi İşsizin İşsassız..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
hocam 5 senelik motosiklet sitemde aynı saat sabah 7 dahala yatmadım siteyle uğraşıyor konular acıyorum ama sorunu buldum wordpress hastası olmuş google ama asla aspden ben vazgecmeyecegim...
herkez site acar oldu acsınlar bakalım para kazanamadıklarında birer birer kapatıyorlar canını sıkma o entel dantel siteler kapanınca hocam hak ettigin pryide hitide alırsın... wp cıktı cıkalı onune gelen site acar oldu... 2004 2005 yılları ülkemizin en güzel internet dönemiydi emek harcamadan kod yazmadan kimse kolay kolay site acamıyordu sayılı script vardı...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Takma kafana... biraz rahat ol yine hakettiğin yerde olacaksın...
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://ehilminer.com/ https://transferankaravip.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sitene oluşturacağın bir blog sayfasını wordpress yapmanı tavsiye ederim, siteadin/blog da blog klasörünü yeni bir veri tabanı ile wordpress yap işe yarayacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
software developer
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Her şeyi anladım da, sabaha karşı bilmem kaçta sitenizle ilgilenmenizin Google için ne değeri var? İşinizi mesai saatleri içinde yapınca siteniz güzel olmuyor mu? Emek verdiğinizi söylemek istiyorsunuz, anlıyorum fakat bunu söylemenizin bir değeri yok.
3 aylık bir site için bu dalgalanmalar normaldir diye düşünüyorum. Benim site üç buçuk yıllık hala daha bazı dönemlerde takla attırıyor Google, alıştım artık :) Siz normal bir şekilde işinizi yapmaya devam edin. Aşırı link almak gibi hatalar yapmayın. Onun dışında problem yok.
Benim söyleyeceklerim bu kadar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
React Dersleri YouTube Kanalı
https://www.youtube.com/c/reactdersleri
Umitoloji
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Görüşlerinize katılıyorum, uygulamalarımda o yönde ilerliyor zaten sadece kınamak ve fikir alışverişi için açılmış bir konu genel çapta bir dalgalanma var ilerleyen zamanlarda göreceğiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
dijital
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
çalışmalar google a dönük olmamalı. kaliteli içerik yönünde olmalı. ne hikmettir bilinmez , google kendisine yüz vermeyenleri daha da üste çıkarıyor.:)