lostyazilim
tr.link

Bu normal mi?

7 Mesajlar 968 Okunma
lstbozum
tr.link

anonymated anonymated Webnoloji.net Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Teknoloji ve Psikoloji
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)
Arkadaşlar sitemde bir yazı yayınladım. Anında index aldı ilgili aramada 4. sıraya yerleşti. Ben de anlamadım ama Chip, Hürriyet gibi büyük sitelerin üstündeydi. Daha sonra 6. ve 7. sıraya geriledi. Bu kadarı normal dedim. Ama dün anahtar kelimeyi aradım ilk sayfada yok 2. sayfada yok. Sıra bulucudan aradım kimi 100 küsür kimi 300 küsür yerleri gösterdi. Yanlış hatırlamıyorsam 323. sıraya geriledi. 322. sırada ise edebiyat sitesi falan var. Zaten ilgili sonuçlar 50'de falan bitiyor ama alakasız 250 site bir anda önüme geçti. Google niye bu kadar geriye attı fikri olan var mı acaba?

Not: Yazılar tamamen özgün ve seo uyumlu.

wmaraci
reklam

KadirKC KadirKC WORDPRESS Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 1290
  • Beğeniler 0 / 208
  • Ticaret 27, (%100)
takipteyim aynısı banada oldu.

freetorrent freetorrent WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek MEMUR
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 97 / 79
  • Ticaret 4, (%100)
google birazda sitenin yaşına , popülerliğine bakıyor yani yazdığın yazı en başta hızlı index alıp ilk sırada yer alıyor olabilir ancak o yazı fazla okunmazsa , yorum atılmazsa , sitende yeniyse zaten gerilere atabiliyor , etkili olan unsurlar bunlar bence .

• Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)

freetorrent adlı üyeden alıntı

google birazda sitenin yaşına , popülerliğine bakıyor yani yazdığın yazı en başta hızlı index alıp ilk sırada yer alıyor olabilir ancak o yazı fazla okunmazsa , yorum atılmazsa , sitende yeniyse zaten gerilere atabiliyor , etkili olan unsurlar bunlar bence .

Haklısınız hocam. Siri ile ilgili makale yazmıştım. Üstümdeki site şiir sitesi. Düşünün Siri'yi şiire bile benzetip üstüme koymuş. Dedikleriniz çok doğru ama en azından 2. sayfaya atsa anlarım da 30. sayfa nedir.

wmaraci
wmaraci

nettebugun nettebugun Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Doktora öğrencisi.
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** O**
  • Mesajlar 798
  • Beğeniler 386 / 218
  • Ticaret 16, (%100)

anonymated adlı üyeden alıntı

Haklısınız hocam. Siri ile ilgili makale yazmıştım. Üstümdeki site şiir sitesi. Düşünün Siri'yi şiire bile benzetip üstüme koymuş. Dedikleriniz çok doğru ama en azından 2. sayfaya atsa anlarım da 30. sayfa nedir.

Hocam bilmem nasıl yapıyorsun, ama bir dahakine gizli bir pencere açıp onda bir dene bakalım. Belki aynı hesaplar dururken önce göstermiştir. Benim de google plus paylaşımlarım ekseri ilk sayfada çıkıyor, ama gizli pencerede baktığımda eser yok... :mad:
ziyakgul

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)
Arkadaş forum SEO'cu kaynıyor madem, şu soruyu cevaplayacak kimse yok mu? GERÇEK seo'cuları görelim lütfen.

ziyakgul ziyakgul Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Z** A**
  • Mesajlar 260
  • Beğeniler 36 / 59
  • Ticaret 0, (%0)

nettebugun adlı üyeden alıntı

Hocam bilmem nasıl yapıyorsun, ama bir dahakine gizli bir pencere açıp onda bir dene bakalım. Belki aynı hesaplar dururken önce göstermiştir. Benim de google plus paylaşımlarım ekseri ilk sayfada çıkıyor, ama gizli pencerede baktığımda eser yok... :mad:

Kesinlikle paylaşım yaptıktan sonra, Google'da arama yaparak siteniizin yerine bakmak için gizli pencerede açın tarayıcıyı.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al