lmontube
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / K
-
Meslek
özel
-
-
Ad Soyad
J** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
sanirim robot tex ayarlarini gözden gecirmen gerekcek ..ve en son kurdugun eklenti neyse onu kaldir bir 2 gün dene bakalim..olmassa sitenini pingle pingomatic gibi sitelerde sorun yine devam ederse ozaman google webmaster tolsa bak bakalim googleden sitemap yada diger konularinla alakali uyari mesaji gelmismi...google bot sitene ulasamadi gibi...eger gelmisse sitende hostan kaynakli bir problem olmustur ..google botlari gelmis ve sitene erisememistir...buda botlarin gec gelmesine neden olabilir...belkide hic biri degildir sadece google yine bir algoritma degisikligi yapmistir ve botlar güncellenmistir felan yada güncelleme gelecektir googleden ...yani baslica olacak problemler bunlardir bence...gecmis olsun buarada umarim kisa zamanda cözülür
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
34, (%97)
Google Bu ara saçmaliklarin saçmalamasini saçmaliyor. Anlamadm
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar. Ara ara böyle index sıkıntıları oluyor. Benim başıma sık sık benzer şekilde indexlenmeme sorunu gelir, hatta bazen 1 2 hafta indexlenmediği bile olur. Çoğunluk güncel tutmamaktan kaynaklanır. En azından benim sıkıntım ondan kaynaklanmaktaydı. Yani 3 5 günde bir konu girince haliyle google sitenize uzun aralıklarla uğruyor. Kimi zamanda arama dalgalanmalarından kaynaklanan geç indexlemeler oluyor. Eğer son zamanlarda bir ayar yapmadıysanız sorununuz yakında geçer diye düşünüyorum.
İslam Ahengi / 2010-2018 | https://islamahengi.blogspot.com.tr
oguz10
www.akvaryumbaliklari.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
sitenizi daha sık güncel tutmanızda yarar var
www.kastamonugezgini.com | www.ozkaharita.com | Yekta Balık Üretim - Youtube - http://bit.ly/2knWXWR
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Aynı sorun bende de mevcut günlük 5'in altında konu girmemeye gayret ediyorum. 5k facebook sayfası 3k twitter google + hepsinde otomatik paylaşılıyor konular gel gelelim google amca indexlemiyor.
oguz10
www.akvaryumbaliklari.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
lmontube adlı üyeden alıntı
sanirim robot tex ayarlarini gözden gecirmen gerekcek ..ve en son kurdugun eklenti neyse onu kaldir bir 2 gün dene bakalim..olmassa sitenini pingle pingomatic gibi sitelerde sorun yine devam ederse ozaman google webmaster tolsa bak bakalim googleden sitemap yada diger konularinla alakali uyari mesaji gelmismi...google bot sitene ulasamadi gibi...eger gelmisse sitende hostan kaynakli bir problem olmustur ..google botlari gelmis ve sitene erisememistir...buda botlarin gec gelmesine neden olabilir...belkide hic biri degildir sadece google yine bir algoritma degisikligi yapmistir ve botlar güncellenmistir felan yada güncelleme gelecektir googleden ...yani baslica olacak problemler bunlardir bence...gecmis olsun buarada umarim kisa zamanda cözülür
bida yazmak istemedim aynı şeyleri. Bu arkadaşın dediklerini bi kontrol et. İnş bir sıkıntı yoktur.
www.kastamonugezgini.com | www.ozkaharita.com | Yekta Balık Üretim - Youtube - http://bit.ly/2knWXWR